onsdag

trött hostig snorig = sjuk = spela sims 8)

Sims är verkligen tidsfördriv! sitter man en halvtimme känns det som man suttit i knappt 10 min. Och ja jag är en sims nörd. Eller jag har blivit det igen, tack vare jag vart sjuk och inte hade något att göra så laddade jag ner och installerade Sims2. nu låter jag löjlig men jag längtar tills Sims3 kommer ut haha. fan jag har inget liv. I dag kommer lisette med sin externaaaa hårddisk. Hon uttalar om den som om det vore guld ;) haha men iaf så kommer vi att sitta hela natten om jag får bestämma och kolla på One three hill all night long !

Jag och Freddeman har slutat sova över med varandra lika ofta, alltså inte varje dag utan kanske varannandag. Och det gör skillnad kan jag säga, bråkar inte lika mkt om skit saker och är helt enkelt gladare när vi träffas. Man måste ju hinna sakna varandra oxå. Även om jag vill va med han hela tiden..Tänk va en sådan liten sak gör skillnad. Älskar dej fred, du är mitt bästa <3


Även om man inte tycker om någon, finns det ingen anledning att vara otrevlig

Ibland glömmer jag, ibland blir jag bortglömd.

Jag är sjukling , och det betyder att det är synd om mig. Fred kom förbi innan idag en snabbis och lämnade böcker. Har 3 prov tror jag nu i veckan. Matten kommer jag köra på, de är jag nästan säker på. Hatar den tanten ! När man väll sitter där och räknar och koncentrerar sig kommer hon alltid och STÖR! Jobbig är hon, alltid samma frågor , hur går det? är de svårt? då får du säga till. Hur långt har du kommit? flera ggr på en och samma lektion. Hon fattar inte vinken heller när man svarar irriterat och otrevligt vissa ggr att hon ska lämna en ifred.

har även städat mitt rum på övervåningen. Längtar tills jag ska göra iordning där efter jul. Mysigt kommer de bli :)






jag har tänkt på en sak.. När riktiga vänner bråkar, behöver de inte vara oroliga för att vänskapen ska ta slut. För att sanna vänner skulle aldrig göra något som är oförlåtligt mot sin bästa vän. Gör man det, är man inte och har aldrigt vart en riktig vän.






  

Bra början, dåligt slut.

I fredags var det party i skjutesjön. Eller ah inte i skjute sjön men i lokalen. Det var himla roligt. Får tacka Paulina och Lotta. Vi skulle förfestat hemma hos Ronja i hennes lägenhet men det han vi inte eftersom vi kom alldeles för sent pågrund av att vi åkte och hämtade alkoholen lite för sent. När vi kom till festen kom de fram lite folk och en av dem var nog inte riktigt frisk i huvudet. Han hade inte alla hästar i stallet ska ni veta. Stallet var inte ens byggt. Riktig idiot. De första han gjorde när han kom fram var att hälla cola över hela Ronja, med flit! Hur normalt är det på en skala egentligen? Sen var han bara allmänt äcklig hela kvällen. Slog oss på rumpan och den där äckliga tungan han viftade runt med mot en. ush. Resten av folket var väldigt trevliga :) Kvällen bjöd på skratt, dans, pennmålning i ansiktet och mycket mer. På vägen hem slog det till som satan de va då minneslukorna dök upp. Skulle kanske inte tatt dom sista groggarna på slutet. Lisette filmade mig när jag kom hem. Haha kan jag bara säga om det.

 
















Tack Ronja, Gabriella, Sanna och Lisette för kvällen <3


I lördags var det party för lilla Joakim som fyller 18 i dag! grattis! Men jag var inte kvar länge jag mådde så dåligt hade redan då fått feber, i dag är jag jätte sjuk känns det som. Förkyld och feber. Då är man inte så partysugen må jag säga. Fred kommer hit sen efter han har tränat och då ska han tycka synd om mig :)

Mer tid.

Just nu sitter jag i skolan. Ronja och lisette ska skriva rent nått arbete.
 Varken jag eller Ella har med sig våra matkort, som vanligt. Så vi två fick låna lisettes tallrik. Jag fick oturen att gå med våran fullproppad tallrik genom matsalen plus två knäckebröd. Kallopsen smakade pepparkakor. Den var väll ingen hitt. Senare i dag ska jag hem till Plätten och vi kommer ha skoj som vanligt.

Igår hittade jag en kartong med massa gamla kort. där hittade jag även några kort på mig och emmelie när vi var små. även på rydalsbarnen, den tiden då alla lekte med varandra, zandra, johanna, lotta, bellan, kristoffer, patrik, kry, jakob sofie deseiree martin jenny mm. Lite kul att se. Tänk att man var så jävla liten. På tal om liten, julen är snart här, tiden bara rinner iväg, känns som livet går i snabbspolning. Jag har tänkt på en sak,  Vissa säger ju att döda släktingar och vänner ser ner på en och vakar från himlen. De måste ju bli ganska tråkigt tillslut , så då kanske de snabbspolar tiden tills det tycker det händer något mer intressant, som när man har spelat in en video och inte orkar se reklamen som blivit med på bandet.
Hur får man tiden att sakta ner?

På fredag blire party! Hoppas det blir kul. Ska även försöka få med Ella och Ronja får se hur det blir med det ;)

Helgen är over.

Poff ! Så var helgen slut. Det kanske inte har vart en toppen helg men den har väll vart helt okej.

Fredag: Träffade Sanna. Gud va jag har saknat den tösen. Inte träffat henne på två veckor. Sen åkte vi till Donken och käkade lite. Sen bestämde vi oss för att åka till Johansson på fest. Det var nog inte tyst på hela bilfärden dit. Tänk va mycket som händer på bara två veckor som man egentligen inte tänker på. När vi kom dit runt halv tio kan det vart så märktes det att vi låg en hel del efter alla andra. Det var både nytt och gammalt folk vilket var trevligt. Nästan alla sov hemma hos dem. Folk i sängar, på golv, i husvagnen, soffan. Jag och sanna åkte hem ganska tidigt. Vi slapp hjälpa till och städa, vilket kändes väldigt bra. Jag fick sovit himla dåligt , för jag vaknade flera gånger under natten av Freds jävla armbåge i huvet.

Lördag: Färgade håret på min käre moder. Hon får sån panik när hon ser de gråa håren smyger sig fram. Det blev himla bra tycker jag. Sen färgade Sofie mitt hår. Jag gjorde även en hemmagjord hårinpackning tidigare den dagen också. Äggula, olivolja och honung. Det luktar kanske inte så gott men är ett under för håret. Senare åkte jag och Desiree till bröderna Börjesson där det va ett jävla party.. haha ne det var inte mycket att komma med. Var väldigt segt och tråkigt. Var jätte trött och somnade nästan i soffan.


Söndag: trött som satan. Ensam hemma,  alla andra i familjen är hos Morfar.



Vill bara säga att jag finns här för dig Lisette. Livet har sina upp- och ner turer, Det kommer bli bra.


sometimes


 

Ibland önskar jag du kunde tänka lite mer på mig...


 

Tisdag

Idag var jag hos tandläkaren. Jag fick reda på att jag ska få tandställning om cirka ett år. Fy va lack jag blir. Vill inte ha räls, och framför allt inte när jag är 17-18 år. Jag har en glugg som gör att jag ser ut som ett troll, uterliggare, pirat, välj själv. för några månader sen drog ut mjölktanden som suttit där för att en annan tand skulle komma ut, men icke. Jag frågade dom varför dem inte dragit ut den mjölktanden tidigare, för typ flera år sen så att den andra tanden skulle hinna växa ut där den ska och inte snett pågrund av mjölktanden som suttit ivägen. så jag skulle kanske sluppit räls. det är ju inte normalt att ha kvar mjölktänder tills man är 16 år eller hur. Men tandkläkaren blev bara tyst en stund och tittade på den andra tandläkaren. Sen tillbaks på mig, sen tyst en stund till sen började dem prata om tandställningen istället. Har aldrig tyckt tandvården i Kinna är så speciellt bra. 

Eftersom vi har ju yttrandefrihet här i sverige så kan jag passa på att klaga lite på Idol Johan. Ärligt talat förstår jag inte hur han kan kommit så långt i idol , han ser ut som en könsförvirrad tonåring och han kan inte sjunga för fem öre, .refrängen låter hyfsad tack vare han har så mkt kör. Det är min åsikt om honom :)

Lyssna och lid
  http://www.youtube.com/watch?v=5gaZW1Jyqhw
. 

Everybody need somebody sometimes.

Skolfotot, jag var väll varken nöjd eller missnöjd med det, eller .. mer missnöjd är jag  , men jag ser ju helt enkelt ut så, så det finns ju inte mycket jag kan göra åt det. snart får jag lägga upp klassfotot med.

Gårkvällen spenderades med johanna Carro och Emma :) orkade inte sitta hemma så vi bestämde oss för att dra till Kullaberg. Men ångra oss eftersom vi inte hört en enda mänska skulle dit. Så vi gick till donken och käka en liten burgare, Där också Erik och Börje kom en stund med. Åkte hem till emma där jag Emma och Carro satt och tjöta om allt och ingenting i några timmar. Himla trevligt faktist. Nicklas berättade att dem kom till kulla vid 11 och då va det typ 20 pers på dansgolvet, haha vilken tur att vi inte åkte dit !

Första kärleken var ett samtalsämne som vi pratade om, hur svårt det är att verkligen släppa taget, visst nån gång gör man ju det, men att glömma, Kommer man någonsin att glömma sin första riktiga kärlek? Eller är det något man alltid kommer ha med sig i tankarna? även när man blir gammal och grå ? hm...


när jag kom hem somna jag som en stock. När jag vaknade i morse blev jag förbannad för att Fred inte hade ringt som han lovade.. jag kollade mobilen och ja , vi hade pratat. Men jag kommer inte ihåg det, när fred berättade om vårt samtal ringde det fortfarande ingen klocka. Skit skumt. måste ju vart sovande men ändå vaken på något sjukt vis.  

"Gräs Tuva"


Gud nu är jag allt trött... Vart med mina vänninor Emma och Jenna i kväll. Kul att Jenna är här uppe. Har verkligen saknat den kvinnan. Känns skönt att bara ta de lugnt och inte göra mycket annat än att bara sitta och tjöta, skratta och kolla på film. Men nu när de bara är jag och min kära, snarkande pappa är hemma i huset känns de lite så där tråkigt. Både Desiree och sofie är på fest hos Hebbe. Tycker verkligen det är skit kul att sofie är på sin riktiga fest. Lilla sofie, hon är ju bara 14 år. Kommer det sluta med att alla tre syskonen Ekenberg åker på fester i älekulla trakterna? hum, de återstår att se.


Fools gold,"Ett nyskilt och ständigt grälande par (Matthew McConaughey och Kate Hudson) är ute efter guldet, diamanterna, smaragderna och rubinerna som gömmer sig någonstans på havets botten. McConaughey spelar Finn, som fortfarande trånar efter sitt ex (Hudson) och som dessvärre också kommit på sniskan med gangstern Bigg Bunny"

Kanon film (Y)



Torsdag och jag är trött

9 månader... gud va länge de låter i mina öron. lika länge som bebisar ligger i magen! 
Älskar dig fred.
Min kärlek och bästa vän <3




Vi hade 9 månadersdag i måndags.  Vissa tycker kanske de är löjligt att fira för varje månad som går men, hm... det låter fakist ganska löjligt nu när jag tänker efter.. Men skit samma jag tycker det är roligt :) Vi åt på suschibaren i kinna, fred tvingade mig.. När jag hör ordet suschi får jag alltid upp en bild av Nemo i "hitta Nemo" Fråga mig inte varför. Jag kan ju gå ut med att Suchi är inte gott. Inget jag rekomenderar absolut inte. Fy, det säger ju sig självt, rå fisk ? hallå eller. jag åt kycklingspätt med jordnöttsås och ris. Det va himla gott.


sitter i skolan just nu. Torsdag... Hatar torsdagar, går från 8:15-16-15 ... Funderar på att hoppa de sista lektionerna...

Idag ska jag leka med lisette en liten stund efter skolan. Mycket trevligt. och i morgon kommer JEANETTE <3 Ush och fy katten va länge sen de var alltså. så tråkigt att hon flyttade ner till skåne



Personer som alltid förväntar sig att få sin vilja fram hela tiden, har man inte lite lust att bara... Göra tvärtom då? Bara för att se hur de reagerar?
RSS 2.0