Uttråkad?

Min lillasyster Sofie är lite nojig och hon vet inte hur hon ska färga sitt hår. Här är några förslag, Inte så särskilt nogra gjorda men strunt samma :)

KOMENTERA VILKEN DU TYCKER PASSAR BÄST :)

Snart nyår.

Tjena tjena

Nu har jag äntigen städat mitt rum. Eller jag har lite kvar. Men lite stökigt ska det vara, Annars hittar man ju inte. Nej jag är långt ifrån en städare. I alla fall när det gäller mitt rum. Men om jag hade haft en egen lägenhet oj då skulle den va fin och städad. Nej jag var inte ironisk där, jag menar det. Jag hade hållt ordning. Tänk va roligt att ha ett eget litet hus eller lägenhet. Köpa möbler och onödiga små grejer som ljus och prynader och annan skit som bara kostar pengar. Laga egen mat och städa.
Ronja har ju fått massa kaffekoppar i julklapp så nu ska jag banne mig lära mig tycka om kaffe så ska vi sitta i hennes lägenhet och dricka kaffe och snacka skit :)

I förrgår var jenna i kinna Again ! Var hemma hos Sanna och tjötade och var ute och rörde på oss, och eftersom vi vart så nyttiga och motionerat drack vi varmoboy och åt hemalagade kolor när vi kom tillbaka. Vilket vi förtjänade. Hoppas hon kommer ner till påsk då vi ska fira henne :D hoppas bara det blir av.


Saknar min Lisette föresten. Hoppas
vi träffas innan hon blir så här gammal ....

Utkast: Ibland vill ...

Ibland vill man känna att man kommer i förstahand även om man inte alltid gör det. Men ibland behöver man känna det... Pucko!


Kullaberg var en tummeupp men att de var så mycket folk var klart ett minus. Tog 45 min att komma ut från kullaberg när det stängde. Då är det mycker folk. Dansade fötterna av mig som vanligt med snabba pauser ute för att kyla av sig och även röka. Feströka tycker jag liksom hör till på partyn. Men applåd för de som inte röker överhuvudtaget :) Ronja blev av med all sin dricka av vakterna synd men det är ju så det är. Men det gick ingen nöd på henne då hon blev erbjuden goagrejer från alla dess holl från folk från förfesten. Vi tackar Adam för Förfesten. Det var i Överlida och det var kul :)Lagom avstånd från huset och kullaberg drygt tio vinglande minuter. Hoppas det blir fler besök dit bort.

Och jag kan säga som så att det är skillnad på vänner och vänner. Tur att jag vet vilka som är det riktiga :)



Blev inte så många kort eftersom vi hade glömt kamera allihop. Men sannas mobil fick även om det inte blev många men de får duga. lite folk blev det på kort iaf :P 

people change and things go wrong, but just remember, life goes on

I går träffade jag JENNA och även Emma, Sanna, Frida. Lisette J kom en stund oxå. trevligt trevligt. Längesen vi träffades allihopa. Tänk va folk förändras egentligen. Nya skolor, nya klasser och vänner och även nya personligheter. Lite läskigt ändå. Men i vissa fall positivt. man kan ju inte vara samma person hela livet, man blir äldre och mognar. Även ett nytt umgänge förändrar en fast man inte tänker på det.

Idag var jag och mina syskon och kusin Veronika och pysslade vårt årliga pyssel hos Farmor ! just so you know.

LOV

Hejsan

Looooooov ! himla skönt eller hur. Min första planering med jullovet var att få sova ut , men det blev ju som det blev med det. Vaknade nio och medans fred låg och sov till 11. Underhållde jag mig med att göra pedikyr på Freds fötter meddans han låg och sov. Mycket vockert. resten av dagen har bara rullat på.
lite bilder på mig och Freddyboy i går kväll , snygga och fräscha och även väldigt seriösa :)
 


Den 25 är det Kullaberg! gud va jag längtar. Strunta i allt viktigt och bara släppa loss och dansa som aldrig förr med min favo danspartner Sanna. Vi ska nog förfesta i överlida, det blir nog kanon.

Under lovet är ett "Saw maraton" planerat. Alla fem filmerna. Får se vilka mäniskor och när det blir :) Resten som händer på lovet är ännu oplanerat.

NYÅR ?!

Även små saker som ett glömt telefonsamtal betyder.


 

Genom att titta på One Tree Hill mer än en hel sesong med Lisette i helgen fick ett avsnitt mig att fundera lite.
kan berätta väldigt kortfattat; En mobbad kille som inte orkade mer och började skjuta i skolan.
Tänk att vara ensam. Inte ha någon. Inte en enda. Att känna sig onsynlig att inte ens känna att man existerar, man bara finns. Tänk om man är borta från skolan flera månader och när man kommer tillbaka reagerar inte en enda mäniska på att man ens har vart borta, undra hur det skulle kännas att vara ingenting?

Visst jag kan ha mina stackars-mig-dagar ibland då jag känner mig ensam fast jag i själva verket inte är det, så de stunderna brukar gå över ganska fort när jag kommer på mig själv. jag fattar inte varför man känner så ibland vilket jag tror de flesta nångång kännt. Men man ska inte underskatta sina vänner. Det är de finaste som finns och man ska vara glad för det man har. Det spelar ingen roll hur många man har,utan det som betyder är hur bra vänner dem är.  



I helgen har jag vart hos kusinerna på party. Det var helt okej. Sen på natten fick jag och Fred sova på soffan vilket var himla trångt. Nästa dag skulle vi igentligen ut och huggt gran men de blev icke så. Hämtade upp Lisette hos Zarah sen har jag vart sicken sjuk och vi har bara kollat på OTH med henne. 


  Här kommer lite bilder från Lottas och paulinas party för några veckor sedan :) Inte så bra bilder men de är ju alltid något.

Tjena

Tjena !

Helgen susade förbi fort som bara den och nu är det måndag. I lördags var det party i Björketorp Hm.. va ska man säga om kvällen ? En väldigt onykter men glad sanna, som vred och vände på sitt läppsyl i förvirrning eftersom det är så himla lik(?) en mobil,  en "nykter" Ella, En go och glad Ronja och en pussglad Emma. Kvällen var roligt stundvis då man inte bråkade, torka tårar, letade efter stulen jacka och en försupen pojkvän :) Åkte hem med taxi. Där vi även kidnappade Andreas som låg deckad halft ner i diket och halft upp på vägen. Han kunde blivit påkörd jöh och eftersom vi är så fina mäniskor och fred känner honom så plocka vi upp honom och han fick sova i soffan. här är lite bilder innan vi drog dit.
 



Ibland förstår jag mig inte på vissa mäniskor. Någonstans går väll gränsen. Om man inte har annat än skit att säga så kan man lika gärna vara tyst.


Näe nu ska jag ta och ring fröken Lisette! byby

Jag må vara dum men jag är smart :)

Oj jisses det är redan tisdag. eller ah.. redan och redan.

Helgen var lugn och sansad vilket var rätt skönt nu när jag tänker efter. Åkte med Fred och Emma på fest hos Emil och Martina det va rätt trevligt. Sen på lördag åkte jag och hämtade Plätt vid typ halv 10 på kvällen sen sov hon och fred över hos mig. Fred är så rolig när han sover. Framför allt när man skrämmer honom. Först tittar han på mig, "aaaaaaaah" sen på lisette "va fan är det?!" hahaha låter inte så kul men det var det. På söndagen åkte jag hem till Emma där även sanna och siri kom. Bakade pepparkakor med massa glasyr och lyssnade på julsånger. himla mysigt.

IMåste bättra mig i skolan. Fan inte trodde jag det gick så dåligt. Men ja ska ändra mig och jag blir så trött på negativa komentarer som "ah hur många ggr har man inte sagt det då?" Visst jag må vara en liten förvirrad tonåring som kanske inte har så bra koll, men jag ska visa dom att jag kan.

RSS 2.0