Jag vill inte plugga :((((


Plugg plugg plugg... jag har två prov i morgon och pluggandet har gått sådär om man säger så.. Får väll se hur det blir i morgon. Ja, jag vet jag borde sticka ner näsan i boken och suga i mig kunskap om rymden istället för att sitta här.

I helgen ska vi till Kullaberg iaf. Förfest fixad, alkohol fixad, nu är det bara skjutsen men det finns säkert någon stackars krake som vill köra oss.

Haha hittade denna snygga bilden från högstadiet xD fy fan va vackert !
  
Sanna             Emma           Isabelle            Siri              xandra

Vårdcentralen i morgon då. Och bugg :D Kommer känna mig lite borta och förvirrad i morgon utan min Ellabella och Ronjaponnyn :( 

Du är lika dum som en fågel som inte lärt sig flyga

I lördags var vi på fest hos Hebbe som fyllde år :) Jag blev riktigt förvånad över hur kul jag hade där. När jag åkte dit hade jag inga förväntningar över huvudtaget men det blev en helt lyckad kväll :) Fred och Anton åkte och hämtade mig Malin och Ronja hos mej och sen åkte vi och hämtade våra öl och cider, sen vidare mot Hebbe :)

 


Ett år sen typ, Frida, jag, hebbe, Emma :)







På söndagen åkte vi och köpte mcdonalds, alla satt och åt stora menyer och jag satt där med min 15 kr ynkla hamburgare haha :) Men man får se det på den ljusa sidan, jag fick inte lika mkt fett i mig ! Thadaa! Sen åkte jag Ronja och Freddo på bio. Myyyyso , filmen var föresten mongo bra!

Ingloriouse bastards

Hjulet snurrar men hamstern är död.

Nu sitter jag här hos Ronja i Mariestad. Hon duschar så jag sitter här och väntar :)

Igår när vi åkte bussen hit, trodde jag att jag först inbilla mig när jag såg nått som rykte inne i bussen, men sen blev de änu mer rök och jag inbillade mig inte, så bussen fick stanna, och det visade sig att motorn hade börjat koka. Så vi fick vänta på en annan buss, Det var himla stressigt hela vägen men vi kom fram :)

Orkar inte skriva så mkt, vi är lite partysugna här, men problemet är att vi hade tänkt åka till skördefesten men vi kommer inte dit eller hem på nått sätt förutom att cykla. Men ja ... Vädret ser inte så lovande ut och orken sätter käppar i hjulet. hm....

BYYYYY BYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!

Skolfoto idag, Jag fick stå wohoooo!! de betyder att jag är lång. Eller inte så kort.


Helgen
Fredag =fest hos catrin, rätt kul, slutade inte så bra för varken mig eller ronjis x)
Lördags=Fest hos Farmen, Himla kul, men började bråka och kvällen slutade inte kul den heller.

Ja det var otur på båda kvällarna. Buhu :P

Känns typ som vi festar varje helg, eller ah, det är det vi gör, varje helg. Det är lite sorgligt faktist.






Tycker de är så tråkigt när vi är ovänner bästavän:(

Jag känner mig död, och har ont i min skalle, alltså en dödskalle hö hö.

Truddelilutt !

Måste bara meddela att jag och Ronja fick GOOOODKÄNT på orgenteringen ! wohoo. Vi var 60 sek från att missa vårat kära G. Men som flitiga idrottare som vi nu är, fanns det inte en enda orolighet i våra vältränade kroppar. Den sista sträckan till målet bärde jag till och med Ronja på min ena axel och galoperade in i målet samtidigt som jag gnäggade som en stolt häst. 

det var typ så det gick till iaf. 

I går kom Coffe en stund, eller ah väldigt liten stund och tog en cigg med mig, även desiree och sebbe gjorde oss sällskap. Sen åkte jag och Sebbe och hämtade Plätten i kinna :D Jag blir alltid så glad när jag träffar henne.

Idag har jag buggat med. Jag kände mig dum i huvudet i dag. Jag hade ingen koll på mina fötter. Eller jag brukar inte ha så bra koll men i dag var de bedrövligt, men jag skrattade ändå. Desiree dansade ju omkull någon så hon ramla ner på golvet  och dessi kan ju dansa. Men jag har det ganska bra med mina okontrollerbara fötter.

Jag förra året på W&W

 

Ge mig en blomma så blir jag happy happy, happy all day long.

Jag kom till skolan kl 8 typ i dag. Trodde att jag skulle kunna åka hem till Ronja så länge men DÅ visade de sig att hon var hos Ella :(((( så nu sitter jag här i min ensamhet i skolan som är i princip tom. Vi börjar kvart i tio. Jag ser ut som något som jag vet inte vad har släpat in. Meeeen va gör det. Vi ska orgentera idag med. TJOHOOO !! ........

Förra året klarade vi inte ens G på orgenteringen. Men nu så ! nu ska vi kämpa som tusan och komma först av allihoppa !!!! typ... Jag kan säga som så att jag blir överlycklig om vi ens får G i dag. Ingen av oss tre kan varken läsa kartor eller har bra kondition. Så ja där sket de ju sig.

Igår gick jag och Frida en och en halv timme :) Duktiga vi är. Fast det märktes att det kanske behövdes göras lite mer ofta om man säger så. Flåsa och hade oss. Vi pratade om att gå i högklackat hela den vägen nästa gång, bra träning. Men det återstår att se... Myspys var det iaf.

Sen Lekte jag med Zandra en stund på kvällen, satt på min trapp och rökte och tjötade :)



IDAG KOMMER PLÄTTEN :) den här bilden är så fruktolöst vacker <3

Dagar som den här.

Jag orkar inte.

Igår spenderade jag min dag med Ronja :)

I dag ska jag till skolan men har inte riktigt bestämt mig för när.. jag känner att humöret är sämst idag och jag vill bara gömma mig hemma, sitta och spela sims och tycka synd om mig själv, Men ibland får man ta sig i kragen och dra sig till skolan ändå, och det hatar jag.

 Efter skolan ska jag leka med Fridaslida. Vi ska gå långpromenad :) Att gå är inga problem det är riktigt mysigt och roligt om man har med sig någon att gå med. men att springa är ingenting för mig. Men om jag någon gång ser en leende joggare ska jag överväga saken.

Ronja             Ellla          bellen

Att du kan vara så... Åhhhh


Gud va jag hatar människor som inte kan erkänna att dem har gjort fel. Du visste att du gjorde mig ledsen och du hade fortfarande tid till att göra det rätt. (IGEN)  Men som vanligt tänker du bara på dig själv, gör som du vill utan att tänka på konsekvenserna, eller att andra blir drabbade eller ledsna över vad du gör. Sluta va så egoistisk så kan vi börja umgås igen. Fan va trött jag blir på dig.


Mitt vackra mästerverk !

Min bästa vän

Dem som inte tycker family guy är bra har ingen bra humor ^^
ville bara bekräfta det. Idag har jag vart hemma från skolan med. Ännu en dag av ensamhet men det kom en liten Fred och underhöll mej tills han skulle hem igen. Innan han gick sprang han upp på mitt rum och sa till mig att jag inte fick gå upp dit förrän han hade åkt. När jag kom upp sen hade han satt massa post-it lappar på min dataskärm haha. Han är så söt. Det stod så här på några av dem:
"I och F hela tiden"
"kram från din rymd cow-boy grodo fred. Ha en trevlig kväl, hoppas jag också får det"
"Reta mig inte för att jag stavar dåligt. P.S jag kan skriva finare"
"Jag hoppas du inte blir ledsen nu när jag åker. Men jag är alltid här ändå.. i din fantasi ;) "
"jag älskar dig vännen kram från din grodo"
och lite annat smått och gott :P

 


 

Ordning är bara för idioter – genier behärskar även kaos


Hejsan Svejsan :) Antar att ni sätt min nya "proffsiga" design... eeeh ja. Den är inte så värst vacker. Lite halvt pinsam så där men den får duga tills jag hittar nån som kan hjälpa mig.

Idag är jag hemma. Jag mår dåligt.. aj aj aj stackars mig. Men skönt att vara hemma. Ett minus är att jag missar buggen i dag. Det är faktist roligt, de ända man gör är fel och skrattar och gör rätt och ler.

I går stor städade, VERKLIGEN storstädade vi Ronjis lägenhet. jag, Ronja och ella. Gud va vacker det bläääv :) Sen kom Freddyboyen så körde vi fyra ner till borås och drack kaffe hos Ronjas syster och tog med oss ett bord. Vockert var det allt :) 

Ordning är bara för idioter – genier behärskar även kaos


Här är några bilder från i går.. förrgår.. eller ah från nån dag i mitt liv, antagligen igår.
RSS 2.0