Pagaaaah


God Morgon


Trötta

Alone




Hittat en ny favorit låt. Claude Kelly - Alone Som antagligen kommer vara bra i högs 4 dagar eftersom när jag hittar en låt jag tycker om lyssnar jag verkligen sönder den, spelar om låten om och om igen. Förra veckan var det A lonely september


Sen ska jag hämta fred efter träningen och leka lite med honom :) 
I morgon är det skola.


Life goes on :)


att först känna sig speciell i någons ögon och sen plötsligt upptäcka att man visst bara var en i mängden. jadu...Ibland är man dum, och det suger lite.


Tralla la !


igår lekte jag med johan :)
I kväll blir det party!

Idag var jag på Make Up Store iborås och fick en sminklektion. Det var faktist jätte roligt. Jätte trevliga var dem och man fick massa kul tips och trix.

bc

hjaffnklöasfn fasfasafssf f f f f fff

de går inte att ladda upp bilder :S

I fredags hade vi lite jobbigt jag Ella och Ronja. Vi ville göra något men inget kul hände. Så vi gjorde en inpuls grej och åkte ända till Onsala för att fira Henke. Satt vid havet, vid en eld och folk tjötade och drack lite smått. Hände inte så mkt. Men lite iaf, fick tex hjälpa en onykter ella som hade lite svårt att ta sig upp, som en sprattlande skalbagge som hamlat upp och ner. Sätt en tjej få astmaanfall. Hoppat på en främlings studsmatta, jag vet jag borde hålla mig ifrån studsmattor ;)gått flera mil.(kändes det som) Har även hunnit vara förvirrad. Men det tillhör väll min vardag antar jag :) I lördags missade vi 3 bussar, eller inte MISSA utan bussarna KOM inte. Sicka svin. Men vi lyckades åka med Ellas låtsas mamma. Vi fick även hänga med på picknick i de sköna vädret. Kanon. Efter jag kom hem, var allt piss, eller ah det som återstod av dagen. Men så kan de bli ibland :) i dag har jag vart i borås med min kära syster Sofie :) gud avensjuk på hur mkt pengar hon har hela tiden. JAG ÄR PANK! :( Nu ska jag och Zandra till Ronja och Ella :D byby

Skola

Eftersom vi inte ska vara med på idrotten idag, har vi nu fått i uppdrag av idrottsläraren att vi ska gå till skene lassarett och ta kort på oss framför byggnaden... Vi tar bussen :) Jag är sjukt trött och ont i huvudet, sitter i infoteket och tittar på folk som spelar töntiga spel. Jag är visst inte ensam om att ha tråkigt.

Så det ligger i håret ändå ;)


Din hårfärg avslöjar hur du är i sängen

Har blondiner roligare - även i sängen? En ny studie visar hur ditt sexliv ser ut, baserad på din hårfärg. En ny brittisk undersökning har kartlagt hur kvinnors hårfärg påverkar deras sexliv.

Den första upptäckten forskarna gjorde var att rödhåriga kvinnor har mest sex. I genomsnitt tre gånger i veckan fick rödhåriga kvinnor till det, medan siffran för brunetter låg på två gånger i veckan.

Mest äventyrliga i sänghalmen visade sig dock blondinerna vara. En fjärdedel av de blonda kvinnorna uppgav att de var öppna för att "testa nya saker", skriver Daily Mail. En av fem blondiner sa också att de haft sex på en äng, och en av tjugo hade haft sex på ett tåg.

Ljushåriga kvinnor var dessutom mest benägna att ha one-night-stands: 65 procent av blondinerna svarade ja på frågan om de haft en förbindelse för en natt. Hos brunetterna svarade knappt hälften 50 procent ja.

Svarthåriga kvinnor seglade upp i toppen i otrohetsligan. 44 procent av kvinnorna med svart hår erkände att de haft en affär, medan siffran för blondiner var 33 procent.

http://www.improveme.se/magazine/3482

Ibland är man inte så smart

påskafton... hm. Ha ha säger jag bara. Jag säger som Sanna, kan vi inte ha en normal fest utan problem xD Antar att jag skämde ut mig i går rätt mkt. Jag blev attackerad av en flaggstång... eller rättare sagt jag slog i huvudet när jag hoppade in i en flaggstång. Sen hade jag antagligen svimmat och åkt ambulans. Jag hade även tatt en sväng i ett par taggbuskar när jag ändå var i farten. ser ut som en sönder skuren emo. Men innan allt detta så var det himla trevligt hos Adam :) 

fick även en ful nalle på sjukhuset x)
 I dag fyller henkah 18 :) Grattis!

PÅSKAFTON


Jag som hade förväntat mig ett soffkalas och ta det lite lugnt men nej när vi kom fram var det visst värsta draget :) eller ah, mer än vad jag hade förväntat mig. Himla kul faktist. När vi vaknade i morse sa vi, "godmorgon....äm.. hur kom vi hem igår? :S" asså gud, lite för mkt blev det nog.

Såg på bio med Jenna och Sanna i går, washman. Rätt kass faktist, fattade vissa delar och blabla bla.
3 av 10!



Någon har satt upp en till-salu-skyllt utanför vårt hus. Jag tror nån vill att vi flyttar o.O

Ikväll blir det party!


Vad har jag gett mig in på ?



mitt lila rum

Lekte med lisette och Andreas i måndags och på tisdagen mötte jag och lisette upp Dänny och freddy. Vi gick skilda vägar och jag och fred lallade runt på stan. Sen kom mitt tåg mot Vänersborg där Molle mötte mig :) vi gjorde inte nått särskillt utan vi pratade mest och gick runt. Aktade oss för grodinvarsion, missade tåg, stentävling, titta på dåliga film, käka pizza, spela wii, ja inget speciellt men de spelar inte så stor roll vad man gör när man är med den killen för vad man än gör så är det alltid lika trevligt :)

När jag tog tåget hem, skulle tåget vänta en halvtimme. Men när jag gick ut kom jag inte in i tåget igen, och dem som skulle byta tåg kom inte ut! det blev lite smått panik där och folk klättrade ut genom tågfönstren som går att öppna ca 40 cm eller nått. Det var ganska underhållande att se på.




Nu sitter Fred bakom mig och målar mitt rum. Kanske ska hjälpa honom? nja jag sitter nog här istället. Ikväll kanske de blir grillning med några, får se vad som händer:)

Hårinpackning


Just nu sitter jag med en hemmagjord hårinpackning.

♥ 1 ägg
♥ ½ dl olivolja
♥ 3 vanliga matskedar honung

Låter vidrigt va? men är verkligen ett under för håret. Det blir mkt mer glansigare och mjukare :) Var noga med att skölja ut de ordentligt bara. ta schampo och balsam efter. Annars är risken att de blir flötigt, och ser ut som om man doppat håret i smör eller något, och de äe ju inte så värst attraktivt.



Mitt lov.

i torsdags var jag i borås med Desiree och Simona :) fick köpt ett par jeans-leggings och en vit vanlig t-shirt. Vi köpte även med oss en tårta till Freddyboy, som fyllde 18 i går! Grattis till han min bästa vän! Han fick en lacost parfym av mig :) gud är kär i den doften <3 utav mamma och pappa och grannen fick han en telefon. Vi får väll se hur länge han har den innan den är skrot. 

Jag gjorde förövrigt sönder min gamla telefon så displayen var full av regnbågar typ. Men pappa fick en av en arbetskompis som jag fick. Bättre än inget :)

I fredags var de kalas hos fred :) käka smörgåstårta och lite sånt. Sen på kvällen blev det fest hos Peter & Dennis. Det var kul.  Den där pepparkaksdrickan var inet och leka med kan jag gå ut med :S Desiree som var chafören delade glatt ut spypåsar som hon har med sig i bilen när hon kör fylletaxi. men jag var inte så direkt onykter, man kan ha roligt ändå :)
 
I lördags kom JEANETTE ! <3 upp hit från skåne :) saknat den lilla filuren (observera lilla, ha ha)
fikade lite vid barrsjön och sedan kollade vi på harry potter och åt oss feta på chips och dipp. Yngve fick vara med lite oxå.


<---- jenna med vovven :D

?


Allt kan inte gå rätt till, men allt behöver ju inte gå fel. Är de någon mening att försöka?
det är jobbigt...
RSS 2.0