Det är skitsakerna som man stör sig mest på,Som att tex inte ringa när man lovat.

Hej Hej !

Nu sitter jag här i min ensamhet och lyssnar på musik från mappen "natti natti musik". Himla skönt.
Har vart i Göteborg och vart på bio och ätit pizza med  med min käre far och min syster Desiree idag :) Himla mysigt

På hemvägen plockade vi upp två onyktra tanter som då var Mamma och Lena. Lite underhållande att lyssna på dem. 
Dem pratade om bland annat "Giftiga infekterade konflikter" som dom så fint uttryckte sig.


Igår var jag med Zandra och Sofie en stund :)


Nacken börjar föresten bli bättre ! ( tack och lov, har tröttnat på att känna mig handikappad..) Jag tycker sjukhuset borde skickat mig en assistent som kunde hjälpt mig. Nån som kunde borsta mitt hår... Inte ens det klara jag själv. Då tycker jag man förtjänar att ha någon som hjälper en. inte ens de får jag. Tyck synd om mig!

Jag vill bli kär

En liten natt tanke :)


Vem bestämde hur känslor ska kännas? Hur dum måste man vara om man bestämmer att just saknad ska göra så ont? En känsla som är så himla vanlig. Att känna saknad borde bara kännas av högst en kvart, tio minuter. Ibland fattar jag inte riktigt hur den där Gud tänkte när han bestämde spelreglerna. Man måste ju kunna fuska på nått vis. Typiskt...





Idag har jag lagat tacos :) sen har jag lekt en stund med Ronjisen :D
I morgon blir de nog Göteborg för min del :)

hur kan allt förändras på bara en vecka....

Vet du vrf det är så skönt att somna gråtandes? För då kan man vaknar upp och känner sig helt tom, och jag vill hellre känna tomhet än att vara ledsen. Det håller i sig en stund iaf.

Men ibland måste livet vändas upp och ner, så att man lär sig att leva rätt.



Jag gjorde något cp med nacken nyss och nu kan jag inte vrida huvudet åt vänster eller bakåt. Det typ knäckte, eller lät mer som man gjorde sönder något det lät typ flytande på nått vis xD haha svårt att förklara.  

 


I don´t want to feel the way that i do....

Det ända bra med denna helgen var fredagen. Då jag spenderade dagen med Molle (Johan) Som vanligt gjorde vi inte mkt mer än att bara umgås. Drack te och tjötade.
 
Han berättade att när jag sov hos han en gång vaknade han upp av att han hade en kudde för ansiktet och fick för sig att jag försökte kväva honom xD En annan gång hade han vaknat och såg mig vid trappan och luta mig ner, jäkligt lurigt de där. Jag måste gått i sömnen eller något haha. Jag har konstiga sov vanor när jag är därborta. Men Molle är en bra vän även om han kallar mig för lilla kräk: ibland :)


I lördags var Jag Sanna Ronja och Ella i Helingsjö på fest hos Koppen. För min del var det sådär. Från att vi åkte hem kl 1 till kl 6 på morgonen var det bara kallabalik..

Idag har jag lekt med Ronjis :) "MääÄÄn duuuueRååÅÅÅ" (målbrotsröst) ja vi har kass humor

Dumt att vara dum.

Här kommer lite bilder från förra helgen.
Ronja, Gabriella, Isabelle och Sanna




Lygnevi i går. Hatar lygnevi. påmin mig att aldrig åka dit igen. Eller....kanske ..nån gång...NEEJ ! inget mer lygnevi för mig
Vi blev erbjudna skjuts hem av någon som jag inte kommer ihåg va dem hette men det var gratis och vi var blöta så vi tackade inte direkt nej. När vi kom till ronjas lägenhet plingade vi och plingade men ronja och ella var inte där. Så vi gick hem till BD och där var dem. Satt och chillade med lite folk och lyssnade på spanska låtar och dansade. Det var faktist rätt mysigt.

Idag ska jag va med Johan :D

Det är faktist lite pinsamt så dem håller på


 

Idag leker jag med Fred. Fast nu är han på toa och klämmer. Han är jobbig. Han bara retas hela tiden, han är lika jobbig som en irriterande fluga. Men han är ändå bäst. I dag hoppas jag på fest :)

Tur att inte vi ska skaffa barn iaf xD haha. Gör en bebis här --> http://makemebabies.com

Isabelle Ekenberg

Har precis vart ute och suttit på trappan med Desiree en stund. Nu känns det som om jag äntligen kan sova. Fred du betyder så fruktansvärt mycket för mig. Fattar inte varför du dummar dig så mot mig.

Det måste finnas lite sämre dagar om det ska finnas bra, är det inte lite så? :) Bara att tacka och ta emot.


I helgen ska jag till Borås med min favorit Sanna :) resten är oplanerat men nått ska la hända här i lilla Mark.

Här är jag och min lilla vän Johan för övrigt :D haha så fula bilder :)

Hungrig som en....

Måste bara säga att jag är så himla glad att det inte blev någontig mellan dig och mig. Tänk att jag gillade dig. Det är ju faktist lite sjukt. Gris :)

Igår var jag och Fred och fiskade. Tråkiga fiskar,de ville inte äta min mask som hängde så fint på kroken. Men jag förstår dem, den såg inte så värst läcker ut. Sen städade vi Axels bil och fick 100  kr i ENKRONOR...

Idag ska jag till borås och simma. Kyss och slem du vet vem!

Maybe

Tjena det va länge sen nu, eller ah bara ett par dagar. Men ni har ju saknat mig så himla mkt.

Valborg spenderade i Varberg. Förfest och efterfest i Oppes stuga. Jo det var väll lite blandat där. Vi blev kallade Horor av en vi inte ens kände, men han ringde och sa förlåt dagen efter. Men annars var det kul. Varken jag eller Sanna råkade ut för något, Helt enkelt ett Lyckat Valborg. Vi råkade sno en cykel oxå, men det var helt och håller inte vårat fel, den liksom bara stod där.... helt olåst... Den liksom skrek "Ta mig!" Men Sanna var nog inte i rätt tillstånd att köra, så vi ramlade. Jag antar att gud straffar somliga direkt. Träffade massa kul folk och kan inte säga annat än att kvällen var väl godkänd.

Lygnevi....Jadu jag har sagt de förut och jag säger det igen, det slutar aldrig bra för mig där. Började bråka med Fred och en till. de slutade att jag blev så arg att jag sparkade honom xD hoppas ingen såg. gud det måste sätt illa ut. Sen hade jag tappat bort mina vänninor och efter att jag pratat i telefon med henke var batteriet slut och jag kunde inte få tag i någon och jag var helt förstörd. Men Poff från ingen stans kom Fridaslida och hjälpte mig upp till bussen där Ronja var.
Kvällen slutade med att jag låg och kramade om Ellas Fötter och somnade gott.


Jag är förvirrad och jag har svårt för att fatta vad jag vill, eftersom det ändras från varje dag som går. Du kommer tröttna. Kanske lika bra. jag menar eftersom om jag tvekar så mkt. Men jag gillar ju ändå dig.



Här sitter eller.. ligger, Ronjisen och gör skyltar :)
RSS 2.0