Brinnande man, en het man.

Lite bilder från när vi var på modellab :)


idag har jag umgåtts med mina kära väninor Sanna och Ronja. Har även gjort mina inviduella val. Spanska steg 1 och buggkurs. Blir säkert kanon. Nu ska jag åka till min bästa vän Fred, och i morgon måste jag ta ett snack med min andra bästa vän Lisette




Dennis den näst bäste efter den bästa :)

Hårkontroll

I dag har jag börjat knapra på Hårkontroll. Eftersom mitt hår är så fruktansvärt slitet så ska det bli kul att se hur det ser ut efter ett par månader. Kan ju inte bli värre eller hur, så det är ju värt ett försök.


Hårkontroll Bionutrin för vackrare hår och starkare naglar


"Hårkontroll bionutrin är speciellt sammansatt näring för vackrare hår och starkare naglar. Vitaminer, mineraler, aminosyror och spårämnen som ger de byggstenar som behövs när håret är tunt, risigt och utan glans eller när naglarna bryts eller delar sig. Hårkontroll är effektivt, eftersom näringen kommer inifrån själva hårroten. Det är sedan länge ett av Sveriges mest beprövade näringstillskott för hår och naglar"'

.


det ända jag vill är att ha dig bredvid, men det blir alltid så jävla fel. Dumma dig.

Utkast: ...

Dåligt med uppdatering här ser jag. 

Fredags : var det fest för Andreas som fyllt hela 20 år.
Lördags : fest hos fred
Söndag :  Var och fotograferades i söndags på modellab med mina två systrar och Zandra. Gud va roligt det va ! Fick skriva ner 10 namn som kan få samma erbjudande som vi fick. Ni blir nog förvånade endel en dag när telefonen ringer ;) blev inte så nöjd med de två bilderna jag valde ut. Ångrar att jag inte tog några utav dem jag slängde.
Måndag: Lekte med Ronja, sen var jag med Fred.
Tisdag:   Ännu en dag där en Ronja och massa Kaffe ingick, även där han jag leka med freddy lite
Onsdag: idag, ska antagligen sola

Resten återstår att se

Kullaberg på lördag och kanske gå på bio och restaurang på fredag med min pappa :)

jävla idiot .



"jag orkar inte bry mig"

tack


 

Veckans gång.

i tisdags var vi lediga vilket var himla gott :) då åkte jag till min kära vän Lisette. Bästa Vänner i typ 11 år eller vad är det nu? :S Himla länge. Bäst är vi :) På onsdag var jag med Min efterlängtade Sanna. Träffar knappt henne längre, bara någon gång på någon helg så där. Men det vart trevligt. Var ute och gick i nästan två timmar och bara tjöta. Tjöta är vi bra på. På Torsdag kom Lisette hit och våldgästade mig blev lite chockad av att se henne i dörröppningen när jag sagt att hon inte kunde komma xD Men det är Lisette det ;)

Idag ska vi på party hos Andreas som fyllt 20. Utvärdering kommer nog i morgon, eller övermogron eller... Ah någon dag framöver.

På söndag ska vi fotograferas :)



 Du förtjänar bättre och kan få bättre, öppna ögonen kvinna!

Thank you

Fått en utmärkelse som kreativ blogger

"Isabelle - Min klasskompis som berättar om hennes vardagliga upplevelser, intressant och kreativt" av Ronja http://ronjaellamariajohansson.blogg.se 



Reglerna för utmärkelsen är följande:

1. Vinnaren sätter loggan på sin blogg.

2. Länka till personen som utmärkelsen kom från.

3. Nominera minst sju andra bloggar

4. Länka till dessa bloggar i din blogg

5. Lämna ett meddelande till personerna du nominerat



http://desssanns.blogspot.com/ - Min kära syster Desiree. Hon skriver om sig själv och sin vardag på ett sätt som gör att man inte kan låta bli att läsa.

http://emmacarolinewallin.blogg.se/ - Emma, bloggar mest om sina inre känslor och tankar. Vissa meningar kan känner man igen sig i.

http://rockstarlady.blogg.se/ - Zandra är en galen go tjej, glamrockare är hon tror jag det heter. Hon struntar i vad andra tycker och tänker och kör sitt egna race.

http://ronjaellamariajohansson.blogg.se/ - Ronja, en söt liten tjej, skriver  på ett roligt sätt om sitt liv och sina tankar från sin egna lilla lägenhet i skene.

http://johannaajonesund.blogg.se johanna, kreativ tjej,, bloggar om lite allt möjligt

http://sofieekenberg.blogspot.com Min syster, hon bloggar om sitt lilla 14-åriga liv både om negativt och positvia ämnen

Hade bara 5. ops (A)









Helgens bravader

Tjena nu ska jag berätta om min kväll igår som spenderades hos Tobias som hade party. Jag och Ronja åkte dit vid 10 nångång, blev lite sent på grund av lite allt möjligt men vi kom fram iaf. Kände mig lite borta där ibörjan , kanske var det för mitt nyktra tillstånd mot de andras onykta, vad vet jag. Det var trevligt folk och kvällen anses som lyckad. Dagen efter mindre lyckad blandat med huvudvärk. Tackar för kvällen


 
l




dumma dig inte mot mig.

.

I bland försrtår jafg dej inte ! vem är du ?

Bollar

Hejsan

just nu sitter jag och väntar på att fred ska göra klart negerbollarna :) och eftersom jag är så smart så använde jag käre katten Yngve som undanflykt från att behöva kleta ner händerna i brun gegga. Jag kom på förövrigt att Negerbollar smakar himla gott utan kakao.

I måndags var det öppet hus i skolan då alla 9:or kom och kika på skolan. Det var faktist rätt kul. I alla fall i början men mot 8 tiden på kvällen började de bli lite långtråkigt att stå och le och dela ut kartor. 

På fredag tror jag det bär av till borås på en fest med Ronja :) resten av helgen är inte planerad. Kanske bowling med några töser , men vi får se med det, det blir ju aldrig av xD haha men det hade vart himla kul.

Nu får jag gå för nu börjar fred prata om att svära, gud och pruttar.

.

detta skrev jag för några dagar sen.
"Hur kan en enda person påverka ens liv så oerhört mycket?  jag vet att tiden läker alla sår. Men varför känns det då som om att jag är skadad för livet och är utom räddning.  Du är mitt allt och jag hoppas jag fortfarande jag är din bästa<3"

Nu är allt förändrat och himla mycket bättre.
 Du kommer alltid ha en plats i mitt hjärta. Fred, du är min favorit mitt allt :)


Sista dagen på lovet


Okej jag blev lite kräftlik i ansiktet efter solningen men det är nog bara tillfälligt och går nog bort snart. Solade på Sannas mammas jobb. Man betalade 20 kr för en halvtimme vilket är kanonpris tycker jag. Men eftersom man bara kunde sola 30 min och inte mindre var det inte så bra för nybörjar solning direkt antar jag. Rummet låg i en källare och den såg ut som en typisk skräckfilmscen. Typ sjukhusaktigt. Jag med mitt underbara lokalsinne gick förståss vilse i källaren och med min förföljesemani fick lite smått panik. Sanna min hjälte ringde och hjälpte mig ut xD gud jag är patetisk.

Lovets sista dag är kommen. Gud va gott med lov. Men ganska skönt att börja skolan igen ändå. Komma in i vardagen och bli en mäniska igen.

jag vet inte vad jag sysslar med. Kanske jag bara letar fel....


     

Tjosan

Tjena blekfisar nu ska jag snart åka och sola :) Måste få lite färg på min bleka hud.

Igår när jag var på väg till ronja körde en bil på mig så backspeglen gick sönder. Båda stannade men plötsligt så körde hans bil bara iväg.. dum. När jag väl kom till Ronja i hennes lilla lägenhet satt vi och tjöta om allt och ingenting och drack kaffe och åt potatismos och köttbullar. Sen vidare till freddyboy och sov sen överraskade han mig med frukost på sängen :) Var även ute och is fiskade med Fred, Dennis, Plätten, Daniel, Peter, Rasmus och axel. De fick två läskiga gäddor. Tänk att sånna finns i sjöarna när man badar ..

Ett år och en dag

Ett år med min Fred igår <3
Blev lite besviken över att vi inte hade planerat att göra någonting, Ettårsdag är ju ganska stort ändå. Men förstod sen, att bara vi är tillsammans så spelar det ingen roll vad vi gör. Du får mig att må bra, Min bästa vän och kärlek <3
Vi kommer alltid holla ihop även om kanske kärleken tar slut så har vi alltid vänskapen att stå på. Vi föralltid <3

Idag har Jag och fred spacklat och rivit tapeter :)
Äntligen blire lite fart på grejerna. I morgon ska
jag måla på grundfärg. Men jag vet fortfarande inte
vad jag ska ha för färg på de sen ... Hm... Det märker vi.



Fredags lekte jag med Lisette. Det blev lite ändrade planer. Vi låg och kollade på en HEL sesong av OTH plus 7 avsnitt till. Ärligt talat? xD Men det var roligt, våra komentarer och humor :)



Gott nytt år!


Nyår var rätt så lyckat för min del. Började förfesta hos Flanders med lite folk vilket var trevligt. Senare drog vi ner till KSK-stugan. Det kunde ju vart bättre men ändå inte tråkigt. Tiden bara flög iväg och plötsligt var klockan 12 och raketerna flög i luften! Senare fick vi skjuts av lille bob hem till nicklas där vi efterfestade men eftersom de flesta hade fått i sig lite för mycket blev det inte till så stor efterfest direkt. Sen lämnade vi stället och började bege oss hemåt. Men på hemvägen blev vi haffade av några från Rojs hus. När vi klev in i farsdörren blev jag chokad över va det var för folk där. träffade till och med några jag kände :) men fred var lite grinig eftersom jag gjort slut emd honom under kvällen vilket jag inte har någon aning om varför. Men idag är det lugnt bara så ni vet. Senare ringde min fader och mor och kom och mötte oss på vägen hem vägen var inte specielt raka för dem. Men dem var goda och glada. När vi väl kom hem åt vi ostar och kex. Och drack vin. Eller iaf fred.  Sen läggdags. Sammanfattning, en förfest, en fest, två efterfester. Ja vi han med mycket under nyår.

GOTT NYTT ÅR :)


Sanna   Bellen                  folk                                            Folk                                 Sanna

Idag kommer Lisette till mig och då har jag planerat att vi ska bowla :)
RSS 2.0