Måndag och trött i mitt öga.

Gud jag måste berätta om min mardröm ....

Jag blev jagad av några konstiga spöken som antagligen inte visste att dem var döda, de ropade saker till mig som tex, din lögnare jag ska ha tillbaka mina pengar, eller liknande. Sen var de en svart vit katt med som var spöke. Men alla dessa spökena kunde inte komma in i huset utan var utanför och var i en grus grop. Men när jag gick i huset tittade jag på soffan så låg den där äckliga spökkatten och sov! sen kom alla spökerna och jagade mig in i huset. Sen kom jag till en lång gamaldags korridor med röd matta och typ ljus och tavlor och sånt. Jag sprang en himla massa, sen helt plötsligt springer jag förbi en gubbe som ser lurig ut jag fortsätter springa i korridoren och tittar bakåt på han, och plötsligt!!! när jag vänder huvudet framåt , springer jag rakt in i en gammal äcklig gumma! (spökgumma) jag han inte stanna och sprang rakt in i hennes famn . SÅ JÄVLA ÄCKLIG sen vaknade jag...

Bilturen till kullaberg var nog de roligaste på hela kvällen xD Kunde inte sluta skratta varken nån av oss i baksätet.  Men   "Hennes" mamma frågade till och med om "hon" hade "tagit" något , eftersom "hon" var helt borta och trodde att hennes mobil var bilbältet och hennes pengar var i läppstiftet. Jag och ella fick även två killar att strula mitt på dansgolvet till utbyte att vi med skulle göra det, men lättlurade som de är , sprang vi därifrån ;) ne men kulla är väll helt okej men inte värt 150 kr, plus skjuts, plus dricka. Tack för kvällen töser :)

När orden ibland inte räcker till...

Jag ryckte nästan till när jag kollade ut genom fönstret i dag. Fy fan för snö asså. Jag som trodde våren va här...

Fred fyller år snart och jag vet inte vad ja ska köpa till honom jag får fixa det snart när pengarna rullar in. jag håller på att göra en present till honom med , som en liten bonus bara för att jag är sneell.

Idag är det fredag och jag ska nog bara ta de lugnt, bara vara ensam. Huh.. ska se hur de blir med det. Sen på lördag är de dags att släpa arslet till kullaberg och dansa fötterna av sig. Jag, Sanna, Gabriella och Lisette. Vet inte vart vi ska förfesta än. vi skulle först till överlida men det blev inte så, men kansek till rebecca? hm.. eller bara vara vi i Ronjas lägenhet. återstår att se :)

Föresten var de längesen jag såg smala sussie :O

Tänk att ...

Tänk att någon bara kan .. dö så där. Poff ! borta.. Vad är det för mening om allt ändå tar slut? Jag tror iaf att något händer något efter livet tar slut. Typ kommer till en annan värld eller plats. Där allt kanske är upp och ner eller att vi styrs av ankor eller vad som helst. En sak vet jag, någonting händer. Himlen, helvetet ... ja, varför inte ?

Lizettes fest i lördags var skoj! Bilturen dit satt vi och ylade till "lemon tree".Träffade massa folk och va med på kort med folk som jag i dag inte har en blekaste vilka det va. Synd att kalaset tog slut så tidigt redan vid 12 nästan :S men det var roligt så länge det vara. Jag och Ronja har inte bara smyggtittat på falken, nu har vi uppgraderat oss och har TILL OCH MED pratat med honom xD herregud.

Idag kommer Plätten och sen ska vi vidare hem till RONJAs place. där även Ella ska befinna sig.  Trevligt!
¨

Solen skiner raring !

HALLÅ ?!
 
IDAG ÄR DET VÅR ! <3



Titta vad långt hår jag hade :( varför klippte jag mig, håret har slutat växa !

Get real

Vart i Göteborg hela dagen här om dagen med klassen. Trött, ont i huvet, på dåligt humör. Gud va glad jag blev när jag kom hem 10 på kvällen och jag hittar en sovande fred i min säng och på data skärmen ser jag en vacker bild och meddelande från honom som han satt som bakgrund. En sak som stod var ; "du får väcka mig när du kommer hem, jag lovar att inte bli arg...." men när jag satte i min telefon i laddaren ryckte han till och skrek "va faaan!" typ förbannad och livrädd. Fred du kommer alltid vara de bästa jag har :)

I fredags åkte jag hem till Molle :D det var faktist jätte kul. Låg och pratade typ fram till 5 på morgonen. Sen väckte jag honom vid 8 igen tror jag :) haha. Jätte skön kille och lätt att umgås med. vi får träffas igen snart tycker jag :)

När jag kom hem åkte vi på kalas hos min Kusin Veronica som fyllt 14. Grattis! sen på kvällen åkte jag Gabriella och Fred och Sofie hem till Nicklas på partaj. Det var helt okej :) På söndag åkte jag och Gabriella till donken och tjocka oss sen hem till henne. Resten av dagen tillbringade jag med Fred.

Nu sitter Ella brevid mig och hon kollar bög musik filmer. Mkt uppskattat x)







Är du en galen kines eller har du trampat på en galen banan ?

Denna helgen var rätt lyckad tycker jag , fullt ös, medvetslös :)  fest I fredags, först åkte jag till Borås och mötte upp Ronja och Carro. Träffade Lisette och Andreas där med :) Därefter åkte jag, Ronjisen och carro hem till Ronjas syster och förfestade lite grana. Sen missade vi bussen så vi fick hålla sällskap med några killar som oxå väntade på buss. Lärde oss prata lite olika språk och sånt xD kom till Jimmy typ vid 11-12 nångång. Kom hem vid 4 nångång, fick dela på en barnsäng vilket var rätt trångt och oskönt x) 

I lörddags blev det fest hos Lille Freddyboyen. Det var himla kul faktist :) partyt tog typ slut halv 5 ! :O  sen på söndag en fyllde sofie Stor tjej. 15 hela år! GRATTIS

.


Vad händer? :((

.

Goddagens

Idag har dagen gått väldans segt ... Men tur att jag har Ronja som underhåller mig :) " hur mkt glass får man för 7 kr?" vi fick allt glass iaf :D sneel

EY det är vår nu typ. En .. blåsig och kall vår men den är på väg!

Hm...

:(

gud ..Buhu .. Näe denna tycker jag är rolig iaf ; " När ajg var liten var jag så ful att när jag lekte i sandlådan, grävde katten ner mig" xD så himla go!


RSS 2.0