Falukorv

Min klass var känd och vi hade varit i danmark på ett nöjesfält. Efter det satt jag och en till i från min klass i ett litet rum. Plötsligt kommer det in en tjock tjej med en stor falukorv, eller nej, den var mkt större än en falukorv, och den var grå. Så bad hon mig skiva min autograf på korven. Jag skulle även rita en bild, och det blev några sträckgubbar som paddlade kanot, en hade en pippifågel på sin hatt. Tjejen blev jätte glad och hoppade upp och ner, vilket hennes gigantiska fett oxå gjorde...

Ja det var de jag drömde i natt.


Fred gjorde frukost på sängen till mig i dag! Vissa har det allt bra va :D

Idag är en bra dag.

Heeeey ! jag har inte huvudvärk i dag ! :O

Jag är chockad.

Mitt Ansvarsfull alkoholhanterings prov gick suveränt! Jag är faktist inte så dum som jag ser ut. Jag är riktigt smart när jag väll lägger manken till. Klapp på axeln till mig!

Idag ska jag och Ronja simma många simmar sen.

PUSSHEJ

Nu SPRINGER vi


I går vandrade jag på ett par ostadiga ben. Mina skor var fulla av lera, Jag ramlade, jag välte ner en sterio, skickat dumma sms, lyckades titta på min frukost som jag fick ur mig och kommer inte ihåg vissa delar av kvällen.

Ja, det låter inte som en lyckad kväll eller hur? Men fan va roligt jag hade igår :) Fan, jag är då en sorglig människa.

Det finns massmördare i fängelse

Ikv åker vi på party, och mina följeslagare är Desiree, Sebbe, Plätten, Fred och Sofie!

Ha en bra kväll

bilder kommer antagligen i morgon !

"Det finns massmördare i fängelse som fått tiotals kärleksbrev per dag. Hur många brukar jag få? Jag skulle kanske döda någon..."

Mat

Nu sitter jag och Fred i köket , och vi har gjort nypressad apelsinjuce, och äggmackor ! mums.

Fred sitter just nu och sjunger. ´



God morgon!

Fred är tjockis :O

Fred Börjesson säger:
ne jag får inte platts i mina byxor längre, snart ser jag ut som pappa,

- BELLEN säger:
nej då !

Fred Börjesson säger:
haha, vill du ha mig och växa dig fet med mig

Fred Börjesson säger:
jo vi ska bli gamla och feta, vi ska bara äta dyr fläskig mat

- BELLEN säger:
fred lova mig att ta hand om mig och hjälpa mig om jag blir fet!!!

Fred Börjesson säger:
ja de e klart, feta mäniskor e oftast elaka, och de får du inte bli

Regn eller ?

Idag har vart en meningslös dag, Men vad vore världen utan såna dagar?

Åkte buss för ovanligheternas skull. Det kändes inte bra. Jag vill bli körd fram till mitt hus, därifrån vill jag helst bli bärd fram till dörren, sen får gärna någon öppna den åt mig. Därifrån tror jag att jag skulle klarar mig.

Men så blev det inte. Jag fick iaf sällskap av Zandra och Tobias, det gjorde vandrandet hemmåt i regnet bättre :) 



 

några bilder från lördagen


Everytime i see you.

Ronja tvingar mig att skriva... Phuu detta känns jobbigt.

Låt oss börja med Fredagen. Jag bowlade med mina töser Sanna, Siri och Emma :D det var kul! Fast jag suger på bowling. Jag råkade kasta klotet, jag vände mig bort och hoppades att jag inte träffade andra banan, när jag vågade titta igen såg jag till min förvåning att den som tur var hade landat på min egna bana. Folk skrattade åt mitt missöde. Jag och bowling är inte sån bra kombination :P
På kvällen åkte jag hem till Fred och vi bestämde oss senare för att åka hem till Emil och Martina och drack lite där.

Lördagen såg ut som så att Zandra kom hit en stund innan jag åkte till Ronja på förfest :) Sen bärde de vidare till Skeneskog till Timmie som fyllde 20. Det var kul där med, men störde mig på vissa. Och vissa personers beteende. Men va ska man göra, bara att lee och se glad ut ! Sov sedan hos min freddeman mys <3

Gud känner att min vecka är ganska fullbokad.. Ska hinna med att Leka med Plätten, bowla med coffe J, träffa marcus och leka med fred och ut och vandra med Fridaslida. sen kanske jag ska till mariestad på fest. Phuuuu

Idag har jag vart trött och kännt mig himla tom, från och till. Sen slapp jag åka buss hem vilket var en lättnad (sjukt tråkigt och ansträngande att åka buss -.-) så Coffe L erbjöd sig att köra hem mig :) han är sneel


Bilder från i lördags kommer :)

Jag

Helgen var kul !

I lördags åkte jag Desiree Sebbelito och Fred på fest i hyssna, men den va himla lam. Så vi kände att vi behövde lite mer underhållning än så. Vilket ledde oss till älekulla bygdegård, och där var det himla skoj ! Vi har ju en Desiree som blev erbjuden trekant med ett par, jag blev tillfrågad att hänga med en kille hem och sen till slut då, sebbe, han fick sig ett ryck och började snurra runt på golvet och gjorde breakdance, till min stora förvåning. Sebbe tyckte jag hade uttryckt mig dumt i bilen hem, jag hade berättat för Sebbes pappa att han hade legat och krälat och sprattlat på dansgolvet, men jag tyckte det var en fin beskrivning. 

När vi kom hem fick jag vara kock och lagade tunbrödsrullar i ugnen. Det var mums, plus att mamma var stolt över att vi plockat undan så fint efter oss. (brukar vara en enda röra efter vi har kommit invinglande och försökt göra något ätbart

På söndagen åkte jag och Frida till Ullared! med moppebilen, observera att vi åkte MOPEDBIL till Ullared, ja det tog en stund men det är våran grej de där med en kombination med moppebil och utflykter :)

På kvällen kom kära Ronja :)

Ost !


Nu sitter jag i skolan igen. Pluggar igen lite som jag missat. Det känns rätt tungt och jag får inte så mkt gjort som vanligt.

På måndag ska vi guida Danskar i skolan. Jag är lite nervös och hoppas att den jag ska guida med inte är sjuk för då får jag ta hand om hela guidningen som är i 30-40 min lång. huh. Men det ska nog gå bra!

Igår lekte jag med Plätten :) Vi fick ett ryck och fick för oss att träffa henns stalker, som kom ända från ulricehamn till rydal för att träffa henne. Han verkade väldigt skum, och vi kom på planer hur vi skulle ta oss därifrån och hur vi skulle attackera honom, ifall han skulle vara en psykopat. Man ska alltid vara på den säkra sidan haha. Men det visade sig att han inte alls var en psykopat, från min sida, men Plätten är inte övertygad än. han började prata om hur priset på ostarna hade ökat. Det blev tyst. Jag tror han förstod att vi tyckte han verkade störd. Jag menar , vem i hela friden pratar med någon som man knappt träffat, om ostar? haha. Jaja, det var en upplevelse!  

Välkomen tillbaka. Tack!

Oj glömde typ att jag hade en blogg. Men här kommer bilder från svenljunga machen! woho



Himla kul :D fast vi ser inte så värst roade ut på bilderna x) Nästa år igen förhoppningsvis ! Vi starta kl åtta på morgonen för att börja gå machen som var 1,5 mil lång , herregud :O tog 8 timmar. men kul var det. Vi kom på plats 162 av 162.... Hahah fattar inte hur vi lyckades . Sen på kvällen blev det party!
RSS 2.0