Du kanske borde ha mer än ett nyårslöfte.

"Du bryr dig ju inte" fan va trött jag är på att säga det. Efter alla gångerna jag har sagt den meningen verkar dem orden aldrig tränga in i ditt jävla huvud 

Ja, detta är ju keligt. Nu ska jag klä på mig och åka in till Frida :) Sen i kväll får jag se vad jag hittar på :)

Kullaberg

Kullaberg var bra! vi förfestade lite hemma hos mig. sen på Kulla dansade jag inte så mkt, så där blev inte så många kalorier brända. Vilket hade vart bra, pågrund av all julmat froseri ! Jag som inte ens gillar julmat så mkt, blev proppmätt flera dar i rad. Dumma jul. Jag och Ronja blev iaf bjuden på två cider var av bartendern denna gången med. och varsin av Fred med :) Han är sneeel <3 

























Klicka på bilderna så blir dem större, pucko :)

Idag har jag inte gjort mkt bara vart med Fred lite på morgonen och nyss var´jag ute och gick en liten stund med Coffe L.

Nu ska jag spela SIMS :D

SNÖ

Nu har jag duschat av mig snön och värmt mina fötter. I dag har jag känt mig som ett lite barn igen ! Åkt pulka med Frida ! :D kulkulkul


 













Våran skapelse: Snobben/gris/ren, ja den ska föreställa många saker.

Fred <3

I morgon ska jag åka Pulka och dricka varm oboy med Frida :D

Efter det ska jag äntligen få träffa Freddemannen <3 Gud va jag saknar honom. Blir helt nojig av att sova själv i mitt läskiga rum. Jag tror att det gömmer sig psykopater överallt och jag kan inte tvätta ansiktet utan att stänga och låsa dörren till toan. Det vore ju för jävla läskigt att upptäcka när man är klar att man ser i speglen att det står någon bakom en. Jag måste somna till en film så att det inte blir för tyst i rummet, Jag kan inte ligga med ansiktet in mot väggen ifall det skulle komma någon upp för trappan, jag måste kunna se och reagera fort. När jag går upp för trappan går jag fort och långt ut på trappstegen så att ingen kan klippa av min hälsena som på "the house of wax" filmen. Jag behöver min Fred så jag kan känna mig trygg. Älskar dig fred <3 

"Hon är en man!" Vadå HON ?! HAN ÄR JU EN MAN!"

Nu har jag kommit hem från en mysig kväll med Sanna, Emma, Jenna, Frida och Siri :) Hemresan var en smula nervös då Sebbe skulle sladda och ha sig i snön.

Zandra var här en stund med innan idag och tjötade lite skit :)




Här har vi de få bilderna som togs på Sätila festen. Inne på toaletten.. Nu kom jag på mig själv sitta och klaga på de där galna töserna som occuperade toan i en timme. Nu tror ni säkert det var vi men... jag lovar, vi var bara inne på toan i 45 min... ne nu försökte jag va rolig, Ne men kanske 10 min max. jag lovar vi är inga "Toalettfördröjare"

I<3F

hejsanhoppsan nu var det ett tag sen igen. hoho :)

Festen i Sätila i fredags var kulig! Träffade många roliga mäniskor och hade helt enkelt en bra kväll :) förutom att jag och ronjisen började bråka, men det var himla onödigt. Tror vi blev lite smittade av allt annat bråk som var. Men vissa tjejer var ju bara pinsama. Låser in sig på toan och efter en timme kommer dem ut slår en annan tjej bara för att hon hade knackat för hon behövde, som många andra, gå på toa. Folk nu förtiden. 

Jag fick förövrigt reda på att jag fått mun-mot-mun-metoden av en efter flaggstångs missödet. Lurigt o.O
Polisen var där en sväng med, och körde ut alla och släppte bara in dem som var uppskrivna. Men tyvärr dog festen ut lite efter de där. Tror jag iaf, Eftersom mitt minne inte är så väldans bra när jag är nykter så är det ju inte direkt bättre när jag dricker antar jag.

Hemfärden var nästan det roligaste på hela kvällen xD

I lördags kom Lisette :) vi skulle åkt på fest på kvällen men jag mådde inte bra så vi stannade hemma :( På morgon efter så spydde jag, då var det jätte många syndar om mig!

Förra helgen
Fredag- Fest hos peter
Lördags- Lokalfest i ubbhult
Söndags- lekte med ronja, ella och frida
























Jag, en gömd frida, Ronja och Ella :) Inte den bästa bilden men alla fyra är ju med på den iaf :)

TU2



Dålig kvalite men ja, här har vi vår turismklass :) jag står på sjätte platsen längst upp för er som inte vet.


Igår fick jag äntligen leka med min freddyboy <3 Innan det kom coffe L förbi en stund och tjötade ite :)

en upptäckt

"trodde de bara var på tv man såg så tjocka människor, men när jag såg henne, upptäckte jag att ....wow dem finns på riktigt"
/ Desiree

Galen tönt

I går lekte jag med Ronja och Zandra :)


Den här är helt galen btw. Jag säger ju det, titta vad wow gör med stackars människor xD

 

Ekorre

I fredags var jag och fikade med Coffe J :) vi på fest hos Peter :) i lördags var jag med Fida :D vi somnade runt 6 på morgonen, och i söndags somnade jag halv 5 :((( så i dag (måndag) är jag inte riktigt i mitt bästa skick.....



"bellen förstörde också min fina pepparkakshäst.. när vi vid 4-5 bestämde oss för att vi va hungriga stapplade vi ner till köket, jag vet inte vad vi höll på med men så hör jag hundarna tugga på något som är knaprigt, kollar på min häst, AND VAD HAR HÄNT DÅ? då har bellen tagit hästens hals och gett den till hundarna!"

Det visste ju inte jag att dem där pepparkaksbitarna skulle föreställa något, framför allt inte en HÄST?! trodde det bara var några dåligt gjorda pepparkakor som gått sönder typ xD Frida blev lite besviken, Men Jag gjorde det bästa av situationen och gjorde om den till en ekorre :)

Helluuuu again

I morgon är det dags för skola tror jag. Har inte vart där på två dagar nu och jag känner mig sjukt rastlös, men känner att om jag går till skolan kommer jag inte orka göra någonting ändå, men får se.

Min vecka:
Måndag - följde med Marcus och buggade
Tisdag - sjuk
Onsdag - sjuk

ja... så långt har vi kommit i veckan, och så mkt har jag gjort, eller ah lite :)

Kände att jag behövde göra ett inlägg, bara för att.

Nu tänker ja spela lite sims3 igen ! Det är tillåtet när man är sjuk. Det är sånt vi brukar göra när vi är sjuka, systrarna Ekenstörd. Man tappar tidsuppfattningen helt, sitter man en timme känns det som en kvart. Ypperligt bra om man vill få tiden att gå och glömma av att man är sjuk.


För övrigt fick jag reda på att vi bara var tre stycken i klassen i tisdags ! Hahaha

RSS 2.0