Sunny Day!

Mina favoriter !


Folkrace


Igår var jag och badade med Johanna :) myspys. Efter det åkte jag, desiree och sofie hem till Sebbe och drack kaffe och sen vidare in till varberg för att kolla på folkrace i Varberg när Pappa körde :) Gud det ser så himla kul ut :O vill med börja köra . Efter det var jag med Marcus :)

Jag har ont i huvudet :( ajaj...

I går köpte Desiree voltaren nässpray. Så läste hon högt biverkningarna, det var väll de vanliga biverkningarna, men efter att hon rabblat upp några sycken kom hon till en biverkning som vi alla blev lite fundersamma över. "svårigheter att kasta vatten"  aha tänkte vi....Så TÄNK på det att när ni använder voltaren nässpray kan det bli lite krångligt att handskas med vatten.



 

vännen, märker du hur fort det går?



Jag vet inte vad jag ska göra för att lyckas ha dig kvar. Hur ska jag kunna leva utan min groda, hur ska du klara dig utan din ängel? .

The King Of Pop is dead

micheal jacksson död. Herregud till och med jag ryckte till och tänkte "vafan? :S" när de sa det på radion nu på morgonen.
      
Ambulansen vid      hej då, R.I.P.                  fans samlades          Fans sörjer vid 
Michael Jacksons   M.J har avlidit efter en  utanför sjukhuset.    Michael Jacksons stjärba
hem i Los Angeles  hjärtattack.                                                         på Hollywood walk of fame
                                                                                                                 efter dödsbudet

Läs mer här om Michael Jacksons död.



Begravning


Idag på praktiken(som jag har på spinnaren) så skulle vi servera mat efter en begravning i Skene. Ärligt talat, nu har jag vart med på två begravnings serveringar och inte en enda jävel av dem skrynkliga russina, som det för det mesta består av , är ledsna? dem går direkt från kyrkan till huset där vi serverar dem, och det kan ta max 5 min att gå. Hur hinner man på 5 min torka tårarna, samla sig och sätta på ett glatt humör och sätta sig och äta och skratta? :S Det är lite knasigt tycker jag. Men sen är det ju mycket jag inte förstår :)






Idag har jag som sagt vart med Ella och Frida :)

Solen går upp, solen går ner.

Solen skiner baby !

Ush va skönt ! 

Jag blev utelåst förut :( men jag la mig i solen och väntade, hoppas jag fått lite färg. Kan ju tänka mig hur dennis ser ut när han kommer hem från Bulgarien! och vi har bestämt att vi ska grilla när han kommer hem, nu fick jag fan ångest, måste ut och sola :O


I morgon ska jag till hedgärdessjön och sola med Gabriella, ella, ella, eh, eh under my umbrella.

Lygnevi? solbacken? hum....

På tal om...

På tal om offentliga toaletter... TÄNK hur många rumpisar som har suttit och gnitt sig mot den där toaringen? Upp till 6 procent av befolkningen här i Sverige är ordentligt rädda, alltså har en fobi för att använda offentliga toaletter. Ysh.

när vi ändå har detta mogna samtalsämnen kan vi titta lite på de här.....

Midsommarafton

Midsommarafton var helt okej för min del ! Kvällen firades med bra sällskap hemma hos Erik :) Träffade desutom CarroBarrro som jag inte träffat på månader, trevligt :) Vi byggde även en midsommarstång! det var inte illa va, vah? ;) Sen hade vi turen att det börja regna när vi JUST skulle börja dansa, men det var liksom ett måste att dansa runt stången, eller Granen som den blev kallad. hm... Kvällen slutade med att Andreas och Plättis sov hemma hos mig. Då någon druckit kanske en öl för mkt, märkte vi på morgonen då det låg en vacker pöl på våran altan ;) Sen blev det så klart pizza. Och jag kom på, läs noga, jag tycker inte pizza är särskilt gott egentligen.

I går var jag uppe vid hedgärdessjön med Ella och Frida. Mys :) förutom att en liten flicka kastade lera på frida och den läskiga toaletten... o.O
 

"i drömmar kommunicerar det undermedvetna direkt med det medvetna"

Gaaaaaaaaaaaaah!
I natt sov jag hos min bästa vän Freddyboy. Men gaaaaaaaaaaah! jag drömde att jag kysstes med *tänker inte nämna namnet* och sen vaknade jag upp och insåg att det var fred jag låg och kletade på xD Herregud.
Härom dagen drömde jag att jag kissade på mig inför massa killar :O
kan jag inte få ha en lugn och rofylld natt utan massa pinsamheter :P



Här sitter jag i mitt ofärdiga rum som antagligen aldrig kommer bli klar.




I går grillade jag och Ronka med Dennis och Martin :) myspys!

Plätten

I morgon har jag praktik på spinnaren. Jag orkar inte :( jag är trött och behöver sova ut lite.

Just nu är jag med min favorit Lisette :) hon kom i går och då nördade vi oss med sims 3 hela kvällen. I dag har vi vart på kalas hos bröderna johansson :)

Liseeette                            här gjorde vi ett litet stopp efter kalaset :)

Om det vore så lätt.


Hur blir man av med ett beroende? När det handlar om att tex sluta röka, är första steget att fimpa cigaretten. Men när det kommer till en person, är det bara att kasta iväg känslorna på backen och trampa död på glöden och gå vidare? Så lätt är det inte, jag önskar att du var en cigarett.
 
 den här bilden tkr jag är pampig :)

LYGNEVI


Ja, nu är det faktist såhär att... Jo jag hade faktist, lyssna noga nu.. jag hade faktist en lyckad kväll igår.

Det blev en sådandär inpuls grej att åka till Lygnevi. Himla trevligt, även om det finns vissa grejer som man ångrar. Åh gud jag blir galen på mig själv. Sicken tabbe. Men men gjort är gjort, finns inget att göra åt det ändå. Om jag inte tar fram min tidsmaskin som jag har under sängen. ssch.....
Men slutet utav kvällen var ändå bäst :)


I dag har jag lekt med Sofie i Borås Kul Kul !!

nu ska jag hjälpa en lidande kvinna vid namn Zandra, hon lider av röksug. Man måste ju ställa upp för sina grannar så dom inte går under! :)

Dumt !

Fan jag vill till lygnevi ikv... Ja jag vet att jag sagt att jag aldrig mer skulle dit.. men idag känns som en dag jag inte vill sitta hemma och typ bli tvingad att se på spåret med min mamma. Eller vad nu går på tv ikv.

Sen tror jag att jag har klantat mig lite när det gäller min "hemliga älskling" som vi så fint kallar honom i smyg. Varför ska det vara så svårt? eller det är inte svårt, man bara gör det svårt. Typiskt mig.  

Förra helgen lekte jag och ronja en stund med Mate och Carolis uppe vid hedgärdessjön. Sen efter det hamnade vi bortom Fritsla och grillade med Dennis Viktor och Martin. Himla trevligt.
I måndags var vi och badade först i hedgärdessjön sen kom Daniel och dom sen åkte vi hem till Daniel till hans lyxhus och badade och spelade vollyboll och  badade bubbel :) Gash vill med leva flott. Men jag får se det positivt, jag fick ju iaf nån timme i lyxen. Efter det blev det huxflux fest med Bd och alla. Himla trevligt. Men dumt att dricka på en måndag. När jag vaknade på morgonen, var första tanken, "Hur fan hamnade jag här?!" men sen kom jag på att just det ja jag somnade ju hos Ronja.


Sen blev det inte mkt mer bilder.

RSS 2.0