Sur

ÅH blir så sur. Denna dagen har inte börjat bra och all min planering för dagen är förstörda nu. Moppebilen och moppenycklarna är hemma hos deisrees kompis och hon är inte hemma , vilket betyder att jag inte kan åka till Sanna idag för att hjälpa henne. Sen så kan inte jag hämta gabriella i kinna så att hon kan hänga med mig hem och så att hon kan komma till sanna. SEN så är kläderna som jag tänkte ha på mig hemma hos hennes kompis så nu har jag ingen aning om va jag ska ha på mig. Och så välte fred ner en kaktus förut som gjorde ganska ont. Vaknade för övrigt vid 8.
 
Jag är sur.

Spännande.

Nu sitter jag och Ella i ett litet grupprum och studar. Eller ah, om nu studa menas att sitta på youtube, så ja. Lyssnar just nu på Akon - blame it on me. Kan man någonsin tröttna på den ? på minner så himla mkt om sommaren 2007 tror jag de va. Då jag hade den låten på mitt usbminne som jag hade i den  blå moppebilen. Men det usbminnet var typ cp så den trillade ut hela tiden och den första låten på den var just den akon låten. Så den spelades om och om igen. Härligt.

Efter skolan ska jag i väg och simma :) Efter det ska jag nog bara ta de lugnt. Sen på lördag fyller Sanna år ! Kl 1 ska jag och hon till byn och handla lite, efter det ska jag ta med Ellabella hem, och efter det blir det fest och träffa efterlängtade människor och andra antagligen trevliga.



En förvirrad tös som inte har koll på någonting, varken vad som händer utanför eller innanför hennes hjärna. Ett hjärta som vill två saker, eller tror sig vilja saker. En tös som känner sig missförståd och har allt för många onödiga tankar och frågor surrandes i huvet utan att kunna uppfatta dem. Hej jag heter isabelle Ekenberg.  

Varje gång.

Igår vaknade jag mitt i natten och sa ynkligt och sorgset till fred  "fred, min ..pappa slår mig.." Han började genast "men bellen va säger du?:O" Sen vart det blablabla. Ungefär fem minuter senare kom jag på att de bara var en dröm. haha. Drömde att pappa slog mig as hårt och så fick jag en stor  bula på armen, typ som en stor ballong, som senare blev någon konstig vet inte vad :S skit läskigt iaf. Konstigt att man kan inbilla smärta också. Helt knasigt.

Igår kom lisette till mig. Har saknat min favorit. Tjötade och kollade på The groudge 3. Det som är så konstigt med skräckfilmer är att man i ena stunde skriker som en stucken gris och i andra skrattar man. Iaf så är lisette och jag ett bra skräcktittar team. Älskar skräckisar :D

senare i dag ska jag till kinna och fika med Johanna :)



dina känslor börjar rinna ut i sanden. Var det verkligen så här jag ville ha det....

*Fnitter, fnitter*


I går när jag vakna vågade jag inte kliva ur sängen. Jag var rädd att jag skulle trilla ihop. Men samlade tillslut modet och klev upp. Det gick bra.  I lördgas var det fest i Holsjunga. Jag har kommit fram till att 7.0:orna är fan farliga.Det var trevligt förutom att vägen dit kändes som en evighet och att jag fick en hård tjock tunga vispandes i munnen, men tack och lov kunde jag trassla ut mig och ta mig därifrån :)

Nu sitter jag i skolan. Det är bara jag och My i skolan idag. Lisette, Ronja och Gabriella är inte här. Denna dagen kommer bli lång...Men får göra det bästa av det.

Att gå eller inte gå på kullaberg, det är frågan. Har inte så stort sug efter det. Men är extremt sugen på att dansa loss. Så det återstår att se. Sanna fyller år på lördag och då blir det till att fira henne :) undra vad jag ska köpa.
 

Vad går livet ut på?

.



Oj då,  värt att ens skriva blogg längre? hm.. kanske dags att lägga ner.

Gömmer mig i mitt rum

När klockan slog efter klockan 12 i natt blev det fredagen den 13:e. Och jag har kommit fram till att den dagen bringar verkligen otur. tänk bara på igår. 

Sofie hade lite oflyt med att kasta ut familjen. Hon lyckades bara med Desiree. Hon har tjejkväll här hemma. Gud kommer ihåg alla tjejkvällarna vi hade förr..Nu pratar jag knappt med nån av dem längre. Det är ju lite tråkigt :P


 


va små :D

För övrigt så fyller min kära syster DESIREE 18 !! grattis

partykallabalik

Japp i går var det fest... Som inte slutade så lyckligt.

Men ska inte gå in på detaljer men innan det så var det himla roligt faktist :)



Idag är det fredag och jag skulle simmat.. eller det finns fortfarande tid kvar :O ska nog palla mig i väg till kaskad. Saknar freddyboy med. har inte träffat han på hela veckan typ ju :O eller jo i 3 timmar i onsdags eller nått.

Har ätit dedära hårkontroll-tabletterna i snart två veckor. Har ju inte direkt märkt nån skillnad på håret, det gör jag nog om några månader. Men huden i ansiktet har blivit bättre.Det är ju långt i från bra men det är iaf bättre och det är positivt.

ska införskaffa mig p-piller med som sägs vara bra för finnar. Kampen har börjat !

.

Gud patetiskt.

?


varför är det så svårt att släppa taget? Kanske är det för att man bara tänker på det bra sakerna och och glömmer bort alla dåliga stunder, svek och lögner eller är det kanske tron på den förlorade tiden ska komma tillbaka och att man ska få en ny chans att göra om allt utan misstag?

Lov

Va med Sanna och Siri i lördags och kollade på melodifestivalen. Jag har aldrig vart så inne i de men med rätt sällskap går det :) mycket mysig kväll må jag säga.

Ärligt talat, jag och lisette har vart nästan hela lovet och i går var första gången vi såg soljus på flera dagar. Har inte ens tittat ut genom fönstret. bara legat i soffan och sängen och kollat på OTH och spelat Spindelharpan turnering på blodigt allvar! ah jo hur mkt liv verkar det som vi har? ah päfäkt ! mäeen fel. (Lisettes kineslärare) Men iaf så pallade vi oss iväg in till the big city, Kinna och mötte upp Sanna och kollade runt i byn.

Idag har jag blivit väckt ur en mardröm kl 6 på morgonen av mamma. Drömmde om en våldtäktsman men kommer tyvärr inte ihåg något annant. Eller vadå tyvärr? är glad att jag inte kommer ihåg den. sen Lämnade jag Lisette hemma och åkte till Fred och hon till Borås. Och nu är jag hemma igen och ska senare hem till sanna och därefter till Ronja.

Btw Yngve gick från trött söt gosig bebis till en besatt demon katt med ormgap och sprang som en galning runt sängen medans jag och plätt skrek för våra liv. Gud det va läskigt. Jag litar inte längre på den där.

ungefär så här såg han ut. Fast mer dampig och orange.

Fredag, början på lov

Det snöar och jag vill inte ha snö. Jag bara halkar med mina hala skor och snöflingorna fastnar i mina ögonfransarna så ögonlocket laggar.

Asså gud torsdagen var helt wild&crazy. Mycket skratt må jag säga. Och jag kan säga så här att våra skämt var långt i från roliga. Men tänk va övertrötthet kan vara roande. Skratt attacker i omgångar från kl 8 till kvart över 4. Jisses va trött jag var när jag kom hem.

Men då far det iväg hem till LISETTE <3 och i dag missade jag bussen för jag vågade inte gå igenom skogen själv från henne. Och den skogsvägen är skit läskig. tro mig. Så jag missade matteprovet i dag. Men eftesom jag inte ska ha någon APU nu i tre veckor och ska vara i skolan istället, då har jag gått om tid att göra det. Jag ska fan få VG .

NU ÄR DET LOOV 

Dagens bästa - "i have headdick..."
                              "vadå snopphuvud ?" 
                                                                              haha så jävla klockren, om man va med då vill säga ;)

I kväll ska jag och Bästis Fred på bio :D


25 sätt att förstöra en biofilm

  1. Upprepa allt som sägs i filmen - inkluderat ljudeffekter - högt och tydligt.
  2. Stampa dig själv på lilltån och vråla "AJ! AJ! FAN!" i minst 2 minuter. Och låtsas verkligen att du dör av smärta.
  3. Skratta under tragiska scener och tvärtom.
  4. Res dig upp och se dig omkring, leta efter folk utan popcorn och se givmilt till att de får lite. Skrik "ingen orsak" efteråt.
  5. Förklara hela filmen för närmaste person som om han vore helt blåst i huvudet. Se noggrant till att du spottar ut orden.
  6. Gå på en film du har sett förr och berätta högt och tydligt hur den slutar innan filmen ens har börjat.
  7. Klaga på specialeffekterna, gärna med vulgära ord som färgstarkt beskriver könsorgan. Alla i salen bör ta del av dina visa ord.
  8. Låtsas få hjärtattack och skyll sedan på den urusla filmen.
  9. När en rolig scen utspelar sig, vråla i örat på person bredvid och dra honom i örsnibben.
  10. Ta på dig strumporna du hade lämnat under sängen för tre år sen och njut sedan av filmen utan skor. OBS! Glöm inte att jogga till bion!
  11. Drick fiskleverolja innan filmen.
  12. Ta med dig solrosfrön och spotta skalen på folket framför dig. När de vänder sig om, slå till personen bredvid och fråga vad fan han håller på med.
  13. Ta med ett överfallslarm och dra ut splinten så fort någon snuddar dig. Tappa sedan bort splinten. Polisanmäl sedan personen för sexuella trakasserier.
  14. Sitt vid kanten av en rad och begär tullavgift på 50kr för att släppa förbi folk.
  15. Ha med dig flera mobiltelefoner. Ring gärna till dig själv.
  16. Spela "snake" under filmens gång och visa ditt missnöje var gång du förlorar.
  17. Erbjud folk torkat kött. Om de tackar nej, se förolämpad ut och börja gråta.
  18. Rök cigarr. Om du ombedes sluta, se till att de får ansiktet fullt med rök och säg att det är ett fritt land.
  19. Prata arabiska i din mobiltelefon. Kom ihåg, din åhörare är stendöv.
  20. Ta med en hatt och samla in pengar för "pedofilernas rätt i samhället!" under en disneyfilm.
  21. Ta med dig pensionärer.
  22. Ät tonvis med bruna bönor och ärtsoppa på morgonen.
  23. Citera Tom Green.
  24. Lägg huvudet på personen bredvids axel och somna. Snarka för fullt!
  25. Spy!
RSS 2.0