Skåne !

Nu bär det av ner till Skåne med bäste tjejerna och träffa våran älskade lilla ,( observera lilla ) Jenna :D Myspys så det skriker om det :) Fast först blire att åka tåg i några timmar. vi ska vara där från fredag till måndag :)


Det värsta med att vara borta så länge är att jag inte får träffa min bästa vän Fred på länge :( vadå då, jag är beroende av honom och jag gillar det :) Du är det bästa jag vet. förlåt för igår :/



nä ! nu måste jag packkkoooooooo :)

?


ett hopp är inget hopp om man inte hoppas och nej jag hoppas inte. Jag bara tänker.

En lögn är ingen lögn förrän sanningen kommer fram.


Ju längre man har känt en person, desto svårare blir det att lita på den. Då när man vet alla misstag och snesteg personen tagit. Men när man precis lärt känna en person och man bara hunnit se den goda sidan, är det mycket lättare att öppna sig. Varför ? hm..borde det inte vara tvärt om ? ...i bland önskar jag att jag var skitsofren så jag kunde prata med mig själv :)
 

"Ibland när jag säger det jag tänker så märker jag att jag inte alltid tycker så"

Nalle Puh

Onsdag

På fredag är de dags att åka ner till SKÅNE med Sanna och Siri :) Myspyyys

Har äntligen fått träffat min Freddo !!! :D


Fred - nä nu går vi ut och röker

Bell - men du skulle ju inte röka?

Fred - ja men jag har sätt bajs på tv så nu går vi och röker.





It's like wishing for rain as I stand in the desert.

Lite allt möjligt

I förrgår när jag vart ute med Zandra en stund och kom hem så ringde jag Fred. Plötsligt kände jag att det kliade på ryggen. Självklart kliade jag, liksom reflex. Men så kände jag en liten knöl. ysh tänkte jag sen kände jag att det började röra sig! jag lyfte på tröjan och ner ramlar en feting äckelpäckel skalbagge ner !! stor också :(((

meeeen jag överlevde :)

Igår lekte jag med marcus i Borås :) det var trevligt . Han sa att han va trött så skojade jag och erbjöd han att rida på min rygg. Rätt som det var hoppa han upp på min rygg och klämrade sig fast  xD och ja, jag är ju inte den starkaste blondinen i världen kanske. Han är smått galen. Jag vet inte om jag har ont i låren efter hans ridtur eller efter vi två åkte cross i förrgår haha. Vi hade även väldigt intresanta samtalsämnen om homosexualite för övrigt. Tycker om att umgås med den pajken iaf :)

I DAG KOMMER MIN GRODA HEM !!!! :D:DD::D saknat min bästaste bästa vän alldeles för mkt !!!!


( gammalt kort )               Freds äckliga fötter <3

Grilla en liten korvo

I går var jag först med Marcus en stund och bakade en himla fin tårta :D sen åkte jag på tjejkväll hos Frida i örby :) Himla trevligt, plus att jag fick träffa JEEEEEEENNA igen och det var efterlängtat :D När alla hade stuckit, fortsatte jag och frida att dricka och hade väldigt seriösa samtal. Sen kom Maté förbi en sväng med :) Senare kom min skjuts, Fred och Dennis. Dem kom in en stund så satt vi och tjöta och spelade geuitar hero.

Snart ska jag Ronja, Ella, Dennis, Mickel och Martin åka och grilla i Seglora :) Myyyyys pyys!

Gotland


Onsdag - åkte till Lisettes pappa i kungsbacka och sov där
Torsdag - åkte till lisettes pappas tjej i Oskarshamn och sov över där. Gick på någon "festival" liknande sak.
 Fredag - åkte färjan över till Gotland. var på stranden och solade. Gick ut och åt, gick runt i staden och kollade lite. Blev uppraggade i mataffären när vi köpte tamponger. Blev bjudna på fest med massa folk. Var på fest. Himla kul :)
Lördag - var ute och åt, solade. efter de såg jag ut som en kräfta. regnade hela kvällen. Var på "fest" hos några som oxå bodde på vårat hotel.
Söndag - packade ihop allt och åkte färjan hem till oskarshamn och sen vidare hem.

det var ju som sagt stockholm-veckan där nere och alla, verkligen alla kom från stockholm x)

Sammanfattning: Himla kul semester eller vad man kallar det :D


Stockholmare är en klass för sig.

Nu är jag äntligen hemma från gotland :D Det har vart himla kul! Men berättar senare när jag har lite bilder också :)

Snart kommer Fred och plockar upp mig så ska vi göra någonting (?) va det nu kan vara :P


Kul och intresant inlägg men ville bara meddela om att jag var hemma igen ^^

I bland är det bättre att bara hålla käft.

Igår hann jag med mycket tyckte jag. Först var jag i Borås med Johanna :) efter det kom coffe så satt vi och tjöta lite på trappan. Efter det var jag med Marcus och sköt pilbåge och ägde han på tvspel. När jag kom hem därifrån kollade jag på ÄCKLIIG film, med Patrik och Coffe. Sen gick jag heeeeeeeeeem jättte läsko ! :O Träffade även freddyboyen .

Jah, som sagt jag har haft fullt upp. Nu ska jag packa för jag ska till Gotland med Liseette :D:D

Lonely

Testade att scana in en liten snabb halvgjord teckning jag gjort och skulle testa och göra som min syster gör med sina bilder hon ritat men ja det går ju fan inte¨.. Får be sofie lära mig .


Idag har jag lekt med Ella och Ronja :)

a

<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/842251/isabelle-ekenberg?claim=5xky2ygcts7">Följ min blogg med bloglovin</a>

Jag kommer aldrig att säga, och du kommer aldrig få veta.

Ja igår såg jag och Plätten på skräck. Det spelar nästan ingen roll hur dålig eller hur oläskig en skräckfilm är som vi två ser i hop. För på något skumt sätt slutar de alltid med att vi sitter och skriker. Efter vi stängt av filmen var plätten lite uppskrämd och uppredade, "jag mår inte bra.. jag mår inte bra..." Påminde lite om en psykiskt sjuk person på ett hem,  med darrande röst sitter och upprepar samma saker, sittandes på golvet och gungar fram och tillbaka med armarna korsade över bröstet :) Åh Lisette, du skulle gjort så istället så hade jag skrattat ännu mera :D


me and plätt driving mopedbil:
-Åh fan va äckligt ! ropar lisette
-vaaa ?!
-en spindel!
-aha... sluta skrämas trodde jag körde över nå... AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHH!
-AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHH !

det var då jag fick synd på den gigantiska spindeln i bilen FYFAN, ville bara stampa på den ! MOHAHA! ne men det gjorde jag inte, för det första skulle jag bara få dåligt samvete att jag mördat den, för det andra så vill jag inte få skulden ifall det regnar...  

Idag kanske jag pallar mig iväg på fest i Svenljunga eller kanske Kinna till och med. får se...

Fest hos Jäger

Jag och Fred åkte och hämtade Ronja i Borås igår. Herregud, sätta två förvirrade mäniskor som saknar lokalsinne i en och samma bil. Självklart åkte vi fel. Även om jag kört där innan. Men vi kom iaf fram :)

Senare kom Ronja, Sanna och Plätten hem till mig :) Sen var det dags för förfest hos nicklas. Sen åkte vi på fest hos Jäger :) Kvällen var väll okej :)









Blev inte så mkt kort men ah :)

I can't keep my eyes off of you..

Idag ska jag vara med Marcus :) Men han är segast. Så här uttråkad och livlös är jag just nu.

Sofie har kommit hem nu ... jag som har bosatt mig i hennes rum dessa senaste dagarna när hon varit i Varberg. Jag hade tankar på att slänga ut henne, men kom på sen att det var ju faktist hennes rum.. Så det blev jag som fick flytta min rumpis. Men heeey, im back i henns rum igen Thihi jag är busarnas buse! ... typ....

Hallå jag är faktist uttråkad så jag får faktist tro att jag är jätte kul nu, okej? 

Nu ska jag käka !  

internationella orgasmdagen

i går var det första fullmånen efter midsommar vilket betyder att det var "Internationella Orgasmdagen" i går. Den har funits i 10 år nu. Och jag som missat den helt och hållet, och trodde det var orgasmdag varje dag...(ironi)

Det var den bisexuella amerikanskan Alex Hirka som grundade Internationella Orgasmdagen 1998 för att hylla sin flickvän som fyller år samma dag. " Jag vill se världen förenas i en enda stor orgasm" ska Alex ha sagt och menar att dagen är till för att sprida positiv energi. Det låter lite wild&crazy men visst, det var väll påhittigt ;)

Men eftersom jag var med Lisette igår blev det bara sims3 spelande och gossip girl tittande :) Men nu har hon åkt hem :(

Man blir lika förvånad varje gång när glömdan minnen dyker upp.


Du gör så jag känner mig bortglömd, förvirrad och ensam. Det värsta är att du gör det med flit. Jag klarar mig utan dig, det vet jag att jag kommer göra om jag måste, men jag vill inte, Men huvudsaken är att jag kan. Ibland undrar jag om "bästa vän" verkligen stämmer in.  



Somnade kanske halv 6 i morse, det var lite tungt :O Suttit ute på en soffa i några timmar och tjötat,
 men himla trevligt iaf :)


Idag kommer Liseeette :) Undra om Ronjis kommer hem idag? muuuhuuu

Tänkte slänga in en bild i detta extrema roliga inlägg. Denna bilden har min syster sofie ritat :)

Gubbsnusk Heeey !

Jag och Sofie åkte till Borås igår och shoppade lite granna :)

"Han har godis, i sin påse,
som han ger till sin tjej, Heey!
För att hon ska ta på hans grej, Heey!
Fattar du inte att de är Gubbsnusk, heey!
Det är gubbsnusk heey!"






Efter det så träffade jag Marcus :)



Nu ska jag hoppa i duschen för sen ska jag iväg och kolla kläder mer Fred. I morgon är det PARTY  ! :D

sikken sjuk är jag, oj oj nu är det allt synd om mig

Jag är sicken sjukling så min mamma har spärrat in mig i mitt lilla hus i Rydal. Ja jag vet , jag är 17 år och anses kunna gå om jag vill, men utan moppenycklarna är jag tyvärr fast här. Så tack vare den här super roliga förkylningen har jag fått tacka nej till att bada med Ronja, jimmy och några. Även fått tacka nej till Johanna, Även till Marcus. Typiskt. Förkylning på sommarlovet va fan är det egentligen x)

Så idag har jag försökt tillbringa tiden med att bli brun, vilket inte har lätt till överraskande resultat men en litet steg har jag kommit på stegen iaf. Men jag ska iaf gå ut och gå med min käre granne Andreas. jo visst det är en bit i från varandras hus men här i Rydal är vi alla grannar. Även om han bor på fel sidan av ån är han helt okej :)






Clerasil är en produkt jag alltid har vart skeptisk mot sen jag var mindre, jag tyckte aldrig den funkade då jag använde den, men det kan ju bero på att jag inte gick in för de så seriöst. Men nu har jag användt de i några veckor och jag har faktist sätt lite resultat. Kanske ett litet steg bort från min problemhy. Men varje framsteg har betydelse :)
RSS 2.0