Hej

Hemma i dag med, missade bussen.. Då kanske jag lika gärna kan stanna hemma och bli superfrisk istället :) Jag har hunnit plugga lite iaf, både pedagogiskledarskap och naturprovet, som jag inte gjort än. Ritat har ´jag med hunnit göra. Att man inte gör det oftare, det är rätt kul ändå, när det går bra. Kan ju lika gärna börja använda scanern eller hur det stavas nu när vi ändå har en :) Igår kom Lisette till mig, hon rövade med sig Zandra med :) Vi satt och tjöta lite och sådär.


Bry er inte om dem andra fula ögonen, testade lite olika varianter men gick sådär. Blev himla nöjd med den längst upp till vänster :)

Lovet är borta.

Lovet har vart bra ! träffat mkt människor, och det känns ju rätt bra och jag är äntligen hemma i mitt kära lilla hus. Festen hos Jossan blev till min förvåning ett himla lyckat kalas! Det kom inte så mkt folk för all den jäkla snön som har fått för sig att komma. Men det blev bra ändå :) Jossan var rädd att det inte skulle komma någon på grund av snön, så hon hade en back-up plan! Hon skulle sitta ensam med sin bål, dricka sig så full, och glömma av att hon ens fyllde år, det tycker jag lät som en bra plan, men den behövde hon dock inte använda.

Jag lagade frukost till min man i dag! jag äe sneel. Nu sover han igen. Och han lär sova några timmar nu :( Jag tror jag ska peta lite på honom så han vaknar, känner mig lite ensjälver här :O

I morgon är det skola igen. det känns lite sådär faktist.

Tacos och negerbollar :)

Oj lovet rusar förbi jöh :O

Idag ska jag leka med frida :) sen på lördag blir det att åka på Jossans födelsedagsfest :)




Priotera allt som är viktigt i ditt liv, i stället för bara något.  

Måndagar, dem kunde vart bättre

Hoho !

Nu är jag hemma, Har lång håltimme nu så jag åkte hem med min kära syster. Ska tillbaka sen och gå på pedagogisktledarskap där vi Leker lekar. SEN ska jag simma många simmar.

I helgen var jag med freddyboy på fredagen <3 och på lördagen åkte jag och Frida på fest i fritsla hos Kajsa. Det var väll ganska kul :)

Jag har inget att göra så jag tog kort PÅ MIG SJÄLV :O det händer inte varje dag. va töntig man känner sig när man sitter där framför camen och posar.. Jag blev lite generad, så det spårade ut lite och då blev inga seriösa kort... typ.


Farväl :)

fullt ös, medvetslös.


I fredags fikade jag med jaatinen, sen bar det iväg på fest i örby. Till och med jag kände mig lite gamal när man var omringade av små bebisar. Eller ah 95 och 94:or. Jag fick även ryck i knät när jag skulle ner för trappan. Självklart landade jag på alla fyra mitt framför massa konstigt folk. Men men, det är ju tur att man kan underhålla folk med sina klantiga snedsteg :)

Lördags följde jag med Fred på hans klassfest. Jag hade feber tror jag. Jag mådde inte så bra. Men det var väll trevligt... Folk som sprutade handsprit på varandras könsorgan, och skrämde katter (eh?) Dansandes människor, En toalett som gick sönder och rann vatten ut över golvet. med mera.  Hm.. Ja den kvällen var väll... en upplevelse. Bilder kommer väll :)

Söndag- Busat med fred hela dagen så han blivit tvärtokig på mig :D Sen åt jag pizza med Fred, Freddy och Ronja. Efter det kom Zandra snabbt förbi en stund :)

Nu är det måndag. Jag är trött.

RSS 2.0