Va gjooooooooorde hon? :O


Jag kommer bli borttappad. Om det blir nått mellan er, lova då att du inte slarvar bort mig. 


Nog om depp! jag är med Plätten! fast nu är hon på toa. Det är tur man har en sån bra vän så man kan dela sina problem med. Vart hade jag annars tatt vägen? 

Idag har jag lekt med Plätten, Sanna, Frida och Jeanette! Myspys med Tacos och en skit bra film med världens mesigaste slut som sabbade hela filmen. Kommer inte ens i håg vad den hette. 


Isabelle & Lisette (plätten)

 

 







 

 

Homosapiens, första ordet jag ser i min naturkunskapbok, ja en bra rubrik.


Ja du... Va ska man säga, I förrgår var de en av de värsta dagarna jag vart med om. Men vinden vände snabbt och i går var det en av det bästa dagarna på länge. Livet är en aning komplicerat och invecklad, det är väll tur det, annars hade livet vart jätte tråkigt, och det vill vi ju inte, då skulle kanske folk ta livet av sig. 

djur är förövrigt behagliga vänner, det ställer inga frågor och de kritiserar inte. Men nu är det så att min bebis katt Torbjörn har annat för sig. Jag vill ha en apa.


I fredags var jag med Ronja, Sofia, Rebecca och Frida hemma hos Rebecca i Svenljunga, himla mysigt och kul faktist :) I lördags var jag med Zandra :) Coffe kom förbi en liten stund med och rökte med oss. 
Söndags - bög dag -.-
Måndags - lekte med fred ! 

NU SKA JAG UT OCH VANDRA MED FRIDASLIDA :) 

Nu såg jag att jag fått ett vykort från Marcus med :) glad man kan bli :) !



 

Du bara förstör.



HATAR DIG.


Ella: åh... tänk om vi också får så skrynkliga rumpor ?


Nu är det fredag ! TJabalabadooooooo!

Helg, Lov, helg. hm... Jag är nöjd, jag är nöjd.

Igår var jag Ella och Ronja och simmade. Vi simmade inte så värst länge men vi rörde ju oss iaf, vi bastade nog mest. Vi var dumma som lämnade utebastun som hade några snyggingar i och gick vidare till tjejbastun.... BLÄ gamnla tjocka ådriga gamla tanter som alltid ska vara lite lite för nära....Typ sätter sig på ens fötter och nuddar ens armar, eller som förra gången lutade sig mot Ronjas ben xD hahaha. Det var en tant som stod i bastun och svängde med handduken i cirklar över huvudet och viftade mot alla i bastun, Helt galen. Jaja 

- åh kolla badvakten
-oooh...
- hallå... hjälp jag drunknar här, hallå? (A)

Får se hur idrotsprovet går today!


FARVÄÄÄÄL !

Min Torbjörn !

Hej och hå

Jag kom på idag att man blir vinglig efter man åkt hiss.



 

Idag ska jag ut och gå med frida :) Igår lekte jag med ronja och fred, vi kollade på film och jag matade Ronja.
Fick även gå ut i MÖRKRET och jaga in min kissemisse Torbjörn... Han är inte dum i huvudet, han är bara lite efterbliven och missbildad. Av en katt med fyra öron och skelande ögon kan man ju inte förvänta sig så mkt av. Men han är min bebiiis :)



 

 

Du ser ut som en "hej-kom-och-hjälp-mig"

Jag mår inte bra :( Buhu för mig.

Dagen började super dåligt. både jag desiree och fred försov oss. Men som tur var så fick jag åka med Desiree. Kom typ 20 min försent till provet som jag förövrigt gjorde halv bra ifrån mig. Hoppas jag får G iaf.

I går åkte jag och Ronja hem till Frida och lekte med henne. Sen när jag kom hem träffade jag Zandra och fred :) Eller ah det är la inte så ovanligt att fred är hemma hos mig, han bor ju typ där. Jag och Zandra satt iaf och drack varmoboy på trappan och rökte en liten rackare och tjötade skit, myspys! 

I dag ska jag och ronja åka och simma tror jag :) 

Haha kollade igenom bilder från min och Fridas praktik i åttan eller nått X) vi hade nog rätt kul då ;)   
12345

1. Vi tyckte antagligen det va tråkigt med vanliga vita handskar så vi dekorerade dem lite :)
2. Våran "logga" xD haha om ni ser så ska det föreställa ett F och ett B som sitter i hop. Frida o Bellen asså.
3. Vi för länge sen
4. Den snygga killens haaandduuuk, haha vi var helt galna i han, det var nästan så vi gick fram och lukta höhö
5. Den snygga killen såg ut ungefär så här, han i rött. Vi ritade av dem som jobbade där´

Vi gjorde inte så mkt i 2 veckor förutom att sno godis i godisautomaten, åt, ritade, satt och tjötade, drack oboy. Men kul var det :)

Åh kolla vilket vackert löv!

Guuueed vad jag är dålig på att komma ihåg att skriva, det måste nog bero på att jag har sånt fullbokat liv... Det skulle kunna varit så iaf... Ja ja nu är jag här igen och gud va ni har saknat mig, lika mycket som jag saknar er.. Typ inte så jätte mkt då, med andra ord.

Jag kan börja med att berätta att jag just nu sitter i skolan, varför var jag dum att ta den tidiga bussen fast jag börjar sent ? Så jag har vart duktig och skrivit ut ett skolarbete, någon måtta får det väll allt vara.



Farbror doktorn har kommit på vad som är fel på mig förövrigt. Jag har järnbrist. Jo det är sant jag saknar vissa delar av järnan men det är inte så farligt som det låter. Skoja, jag vet att hjärna stavas med hj, daah. jag hade dåligt blodvärde bara så jag har fått järntabletter. Så när jag väl börjar trycka i mig dem så lär jag ju må bättre. 

Ett tag undrade jag om jag kanske bara inbillade mig att jag mådde dåligt hela tiden, men nu vet jag att jag inte är psykiskt sjuk, det är sant, för det har farbror doktorn talat om för mig! 

Fredag umgicks jag med Frida och Jenny mkt trevligt ! på lördagen var jag hos frida hela dan och levde på nudlar. Söndag var hos morfar och övningskörde och lekte med fred :)


Frida och jag i action !


 

Trala lallalalaaaa !


Du är en del av mig, vilket gör att när du är ledsen är jag ledsen.


Idag har jag inte mått helt hundra, efter skolan har jag typ legat och latat mig hemma hos Ronja. Mer orkar jag inte skriva. 

Byby 
RSS 2.0